• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Alanya’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Alanya’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alanya'da coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Alanya'da coşkuyla kutlandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İskele Şelale Meydanı'nda düzenlenen etkinliklerin ardından öğrencilere ve vatandaşlara "Alanya Şerbeti" ikram etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye'de olduğu gibi Alanya'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çelenk sunumuyla başladı. Programa, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Akın Poçulu, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Musa Taşkın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, siyasi partilerin ilçe başkanları, oda ve dernek temsilcileri, birim ve kurum amirleriyle, öğrenciler ile kardeş şehirlerden gelen öğrenciler katıldı.

İSKELE'DE RENKLİ KUTLAMA

23 Nisan etkinlikleri kapsamında devam eden kutlamalar, İskele Şelale Meydanı'nda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarına saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından okullarındaki şiir yarışmalarında birinci olan öğrenciler, şiirlerini okudular. Protokol ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayan şiirlerin ardından okulların folklor ve dans ekipleri gösteriler sundu. İlgiyle izlenen yöresel ve modern dans gösterilerinin ardından İskele Şelale önündeki etkinlikler son buldu.

BAŞKAN YÜCEL, ÖĞRENCİLERE ALANYA ŞERBETİ İKRAM ETTİ

Alanya'nın kardeş şehirleri Letonya, Talsi, Litvanya Silute ve Trakai'den 45 çocuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılmak için Alanya'ya geldi. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Yücel, öğrencilerle fotoğraf çektirerek, onlara Alanya Şerbeti ikram etti.

Alanya’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Alanya’da 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim