• BIST 9918.56
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Alaçatıspor Bal Liginde

Alaçatıspor Bal Liginde
Alaçatıspor, Bornova 1881 Spor'u penaltılarda yenerek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme hakkını elde etti.

Alaçatıspor, Bornova 1881 Spor'u penaltılarda yenerek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme hakkını elde etti.

Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) play out mücadelesi için Bornova 1881 Spor ile Buca Şehir Stadı'nda karşılaşan Alaçatıspor, karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 "lık üstünlükle tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha üstün futbol oynayan Bornova 1881 Spor, iki gol bularak eşitliği sağladı. Karşılaşmanın 87. dakikasında ise bulduğu penaltıyı Alaçatıspor gole çeviremeyince, maç 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Uzatmalarda her iki takımda golü bulamayınca, penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Alaçatıspor 4-2 üstün sağlayarak BAL'a yükselme hakkını elde etti. Maçı 6-4'lük skorla kazanan Alaçatıspor'lu oyuncular, teknik kadro ve taraftarlar, Bölgesel Amatör Lig'e yükselmenin sevincini, maç dönüşü Alaçatı'ya taşıdı. Alaçatı sokakları gecenin geç saatlerine kadar "Çat Çat Alaçat" sesleriyle inlerken, Alaçatı semaları da atılan havai fişeklerle aydınlandı.

HEDEF 3. LİG

Alaçatı Spor Kulübü Başkanı Namık Kemal Aydoğdu, Bölgesel Amatör Lig'e yükselmelerinin ardından yaptığı açıklamada, "Bugün bize Bölgesel Amatör Lig'e çıkmamızı sağlayan hocamıza, futbolcularımıza ve o muhteşem taraftarımıza bizi desteklemeye Çeşmeden İzmir'den gelen herkese ama herkese sonsuz teşekkür ederim. Daha bitmedi; ama Allah'ın izniyle 3. Lig bizi bekliyor. Daha yapacak çok işimiz var" dedi.

Alaçatı Spor Teknik Direktörü Zafer Çağın da, genel bir sezon değerlendirmesi de yaparak, "Ligin ilk yarısında, kadromuzu elimizde tutarak, sadece üç takviyeyle mücadele ettik. İyi futbol oynayarak, hedefimizi yüksek tutarak ilk yarıyı lider olarak tamamladık. Ancak ligin ikinci yarısında, kadromuzdaki bazı boşluklar, ekonomik sorunlar ve konsantrasyon eksiklikleri nedeniyle kayıplarımız olsa da, kendimizi toparlayarak play offlara kalmayı başardık. Futbolcularımın karakterli ve gayretli oyunları, teknik kadromuzun azmi, yönetimimizin arkamızda durması ve muhteşem Alaçatıspor taraftarının desteğiyle play off da da başarıya ulaştık. Bornova 1881 Spor ile yaptığımız bu son karşılaşmayı kazanmamızda da taraftarımızın katkısı yadsınamaz. Şampiyon olmak kolay değildi, zoru başardık. Tarihi başarıya el birliğiyle ulaştık. Bölgesel Amatör Lig'de de Alaçatıspor'un hedefleri büyük olacaktır" diye konuştu.

Alaçatıspor Bal Liginde

Alaçatıspor Bal Liginde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim