• BIST 9898.66
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Akyad, İmam Hatipli Yetim Öğrencilere Yardım Eli Uzattı

Akyad, İmam Hatipli Yetim Öğrencilere Yardım Eli Uzattı
Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği (AKYAD) "Kalem Tutan Eller Projesi" kapsamında Kahta Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği...

Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği (AKYAD) "Kalem Tutan Eller Projesi" kapsamında Kahta Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde okuyan 150 yetim öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Merkezi İstanbul'da bulunan Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği'nin (AKYAD) öncülüğünde başlatılan, "Kalem Tutan Eller Projesi" kapsamında Kahta Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde okuyan 150 öğrenciye giyim yardımı yapıldı. Proje kapsamında düzenlenen yardım Kampanyasına Kahta İlçe Milli Eğitim Müdür İbrahim Halil Tünçmen, AKYAD Onursal Başkanı İzzetin Balcı, AKYAD Başkanı Orhan Güzelaydın, derneğin yönetim kurulu üyeleri, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kahta Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılan yardım programında konuşan Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tünçmen, "Kalem Tutan Eller Projesi" kapsamında 150 öğrencimize giyim yardımı yapmışlardır. Yardımda emeğe geçen AKYAD Yönetimine, hayırsever iş adamlarına, okul idarecilerine ve öğrencilere teşekkür ederim" dedi. Kahta Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Halit Akel ise, "İstanbul'da faaliyet gösteren Adıyaman Kültürünü Yaşatma Derneği yönetiminin özellikle İmam Hatip Okulunu seçmeleri bizi ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu duyarlılıklarından ötürü öğretmen ve öğrencilerim adına AKYAD yönetimine ve bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. AKYAD Başkanı Orhan Güzelaydın, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile beraber daha önce almış aldıkları kararlar doğrultusunda, yardıma muhtaç öğrencilere giyim yardımı yapma kararı alındığını belirtti. Adıyaman'ın Kültürünü Yaşatma Dernek merkezimiz İstanbul Sultangazi'de bulunmaktadır. Bu tür yardım faaliyetlerine çok önem veren bir derneğiz. Daha öncede Adıyaman'ın bazı ilçelerinde böyle faaliyetler gösterdik. Bu dönemde de Kahta İmam Hatip Lisemize gelip yardım yapmak istedik. Okul yönetimi ile yaptığımız istişare sonucunda yaklaşık 150 öğrenciye giyim yardımında bulunduk. Bugün burada kendimiz bizzat bu yardımları dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada bize katkıda bulunan tüm iş adamlarımıza, arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Okul müdürümüze de ayriyeten teşekkür ediyorum. Bu heyecanı ve bu duyguları yaşattığı için. İnşallah bu tür faaliyetlerimiz ardı arkası kesilmeden devam edecektir. Diğer okullarda da bu yardımları sürdürmeyi düşünüyoruz" dedi.

Akyad, İmam Hatipli Yetim Öğrencilere Yardım Eli Uzattı

Akyad, İmam Hatipli Yetim Öğrencilere Yardım Eli Uzattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim