• BIST 8895.18
  • Altın 2238.926
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.0937
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C

Akmeşe, Başbakan Davutoğlu’ndan Edirne’ye Özel Selam Getirdi

Akmeşe, Başbakan Davutoğlu’ndan Edirne’ye Özel Selam Getirdi
AK Parti Edirne İl Başkanlığı'na atanan İlyas Akmeşe, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Edirne'ye özel selamlarını getirdiğini belirterek, "Eğer kendisinin...

AK Parti Edirne İl Başkanlığı'na atanan İlyas Akmeşe, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Edirne'ye özel selamlarını getirdiğini belirterek, "Eğer kendisinin imkanı olsa Edirne'de yaşamayı çok arzu ettiğini" söyledi.

1 Kasım Genel Seçimleri sonrası milletvekili olan Rafet Sezen'in ardından il başkanlığına vekaleten getirilen Yasemin Meral'den boşalan koltuğa Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatıyla getirilen ve partinin Edirne kurucuları arasında gösterilen İlyas Akmeşe, "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan İhlas Haber Ajansı Edirne İl Temsilcisi Koray Ustabaşı ve muhabir Ergin Yıldız'a önemli açıklamalarda bulundu.

"GÖREVİN BİZE VERİLMESİNDEN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDUK"

AK Parti Edirne İl Başkanlığı'na atanmasıyla ilgili bilgi veren Akmeşe, "Biliyorsunuz Rafet Bey, milletvekili adayı olduğu dönemde il başkanlığına vekaletten Yasemin hanım devam ettirdi. Tabi bu süreçte bir seçim atlattı arkadaşlarımız. İl başkanımızı da milletvekili yaptık, bu da teşkilatımızın başarısıdır. Seçimlerin ardından Edirne'ye bir görevlendirme yapılması gerekiyordu. Birkaç arkadaşımız üzerinde duruldu ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, bu görevi bizlere tebliğ etti. Bu görevin bize verilmesinden dolayı çok mutlu olduk. Tabi ki sorumluluğumuz da arttı. Ben 2001 yılından itibaren AK Parti'nin kuruluşundan itibaren görev yapan arkadaşlardan birisiyim. Sayın Recai Koçaşlı ile başladık bu yola ve hemen hemen bütün il başkanlarıyla birlikte çalıştım. Teşkilatçılığı iyi biliyorum, Edirne'yi iyi biliyorum. Tabi bundan sonra ki yapacaklarımı da iyi biliyorum. İlk olarak Edirne için güzel bir liste oluşturup, birleştirici bir tavırla arkadaşlarımızı kadrolarda toparlayıp bunu güzel bir şekilde sahaya yaymak" dedi.

"EDİRNE'NİN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUZ"

Edirne'nin mevcut sorunlarını ve hayata geçirilmesi gereken önceliklerini iyi bildiklerini dile getiren Akmeşe, "Edirne'nin sorunlarını iyi biliyoruz. Bu sorunların büyük bir kısmı iktidarın gücüyle çözüleceğini de biliyoruz. Sağ olsun bu konularda gerek Sağlık Bakanımız Dr. Mehmet Müezzinoğlu bey gerekse de milletvekilimiz Rafet Sezen bey, gerekse sayın başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu bizlere verdiği en son teminatla bizlere çok büyük yardım ve destekleri olacağına inanıyorum. Çünkü en son görüşmemizde görev bana tebliğ edildiği dönemde sayın başbakanımız bana hızlı tren ihalesinin talimatını verdiği müjdesini iletti. Çok yakın bir süreçte Edirne'ye yapılması planlanan havalimanı ile ilgili gelişmeler olacağını müjdeledi. Tabi sel ve su taşkınları ile ilgili de bir takım sıkıntılar yaşıyoruz. İnşallah Kanal Edirne projesi de 4 ay içerisinde tamamlanacak. İnşallah sel baskınları da Edirne'nin kaderi olmaktan çıkacak" diye konuştu.

"BAŞBAKANIMIZIN YAŞAMAK İSTEDİĞİ İL "EDİRNE'"

Akmeşe, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Edirne'ye özel selamlarını olduğuna değinerek, "Sayın başbakanımızın Edirne'ye özel selamları var. Şunu bana deyince çok mutlu oldum, "Ben Konyalıyım, Konya benim memleketim. İstanbul'u seviyorum ama Edirne'nin yeri benim için bir başka. Bu yaştan sonra eğer imkanım olsa yaşamak istediğim tek il Edirne" dedi. Bir Edirneli olarak bu düşünceleri de beni çok mutlu etti. Bu demektir ki Sayın Başkanımızın Edirne'yi ilgisi çok fazla. İnşallah onun bu sevgisini biz de boşa çıkarmayız. Kendisinin destekleriyle Edirne'ye hizmet etmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

"BAŞARISIZ OLDUĞUMU HİSSETTİĞİM AN BEN BU GÖREVDE KALMAM, BIRAKIRIM"

AK Parti Edirne teşkilatları olarak kentte başarı bir dönem geçirmek için hazırlıklarını tamamlayama çalıştıklarını belirten Akmeşe, "Bizim niyetimiz halis, inşallah arkadaşlarımızla beraber bu görevin altından kalkacağız. Kendimizi de güveniyoruz. İnanmadığım hiçbir göreve bugüne kadar talip olmadım. Bu görevi de başarıyla yapacağıma inanıyorum. Zaten başarılı olduğum sürece bu görevde kalırım, başarısız olduğumu hissettiğim an ben bu görevde kalmam, bırakırım. Ama arkadaşlarımızın da desteğiyle inşallah bu işi başaracağız. Sizlere de geldiğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Akmeşe, Başbakan Davutoğlu’ndan Edirne’ye Özel Selam Getirdi

Akmeşe, Başbakan Davutoğlu’ndan Edirne’ye Özel Selam Getirdi

Akmeşe, Başbakan Davutoğlu’ndan Edirne’ye Özel Selam Getirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim