• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Akdeniz Üniversitesi Rektör Vekili Ünal’dan Bilim İnsanlarına Teşekkür

Akdeniz Üniversitesi Rektör Vekili Ünal’dan Bilim İnsanlarına Teşekkür
Akdeniz Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Ünal, Google Bilim Adamı Atıf Profilleri sıralamasına girerek Akdeniz Üniversitesi'nin adını bilim...

Akdeniz Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Ünal, Google Bilim Adamı Atıf Profilleri sıralamasına girerek Akdeniz Üniversitesi'nin adını bilim alanında bir kez daha duyuran bilim insanlarına teşekkür belgesi sundu.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlük Senato Salonu'nda gerçekleştirilen törene Akdeniz Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Gürpınar ile Google Bilim Adamı Atıf Profilleri sıralamasına giren Akdeniz Üniversitesi öğretim elemanları katıldı. Törende konuşan Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Ülkemizin en saygın bilim insanlarının yer aldığı bu listede Üniversitemizden de 68 bilim insanın yer alması bizim için büyük mutluluk ve gurur kaynağı. Uluslararası makaleler yazmak ve bu makalelere atıf almak bilim insanı için son derece önemli. Araştırmacıların uluslararası atıf indekslerinde yer alması akademisyenlerimizin çalışmalarının uluslararası arenada takdir edildiğini bir göstergesi. Rektörlük olarak bilime sunulacak her katkıda akademisyenlerimizin yanındayız. Akademisyenlerimizin araştırmalarına destek sağlayamak amacıyla yeni projelerimiz mevcut. Bu projelerin de kısa sürede hayata geçmesi için gerekli çalışmaları başlattık. Bu projeler tamamlandığında akademisyenlerimizin başarılarının daha da artacağına eminim " dedi.

"Bilim dünyası ve Üniversitemiz için bilimsel çalışmalarımızın devam etmesini hem Rektör olarak hem de bir bilim insanı olarak yürekten istiyorum" diyen Vekil Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, elde ettikleri başarıdan dolayı törene katılan bilim insanlarını tek tek tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Akdeniz Üniversitesi Rektör Vekili Ünal’dan Bilim İnsanlarına Teşekkür

Akdeniz Üniversitesi Rektör Vekili Ünal’dan Bilim İnsanlarına Teşekkür

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim