• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

AK Parti’li Ünal: "2019’Da Yüzde 50’yi Aşacağız"

AK Parti’li Ünal: "2019’Da Yüzde 50’yi Aşacağız"
AK Parti Bölge Koordinatörü ve Konya Milletvekili Ömer Ünal, 1 Kasım sonucunun ve elden edilen zaferin kendilerini şımartmaması, aksine yere daha sağlam...

AK Parti Bölge Koordinatörü ve Konya Milletvekili Ömer Ünal, 1 Kasım sonucunun ve elden edilen zaferin kendilerini şımartmaması, aksine yere daha sağlam basmaları gerektiğini belirterek, "Çünkü 2019 yılı çok kritik bir süreç olacak ve inşallah 2019'da yüzde 50 oy oranını aşacağız" dedi.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı Aralık Ayı Danışma Meclisi Toplantısı il binasında yapıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Bölge Koordinatörü Konya Milletvekili Ömer Ünal, Mersin milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan, İl Başkanı İsmail Taşpınar, Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, İl Gençlik Kolları Başkanı Sait Kayan ile ilçe teşkilat başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan Ünal, Türkiye'nin 2015 yılında önemli iki seçim geçirdiğini, 1 Kasım seçimlerinin ise bu ülke için çok önemli olduğunu söyledi. Çünkü bu seçimin sadece partililerin değil ümmetin ve mazlumların seçimi olduğunu dile getiren Ünal, "1 Kasım, ümmetin Türkiye'den beklentisinin olduğu bir seçimdi. AK Parti'nin zaferi için ümmet bizden daha fazla dua etti. Bu sonuç ve zafer bizi şımartmamalı, aksine ayaklarımızı yere daha sağlam basmalıyız. Çünkü 2019 yılı çok kritik bir süreç olacak ve inşallah 2019'da yüzde 50 oy oranını aşacağız. 2019 yılında yapılacak yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçimlerde inşallah alnımızın akıyla çıkacağız" diye konuştu.

"2019 SEÇİMLERİNE İSMAİL TAŞPINAR İLE HAZIRLANACAĞIZ"

2019 seçimlerinde Mersin'de de başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri alacaklarını ve milletvekili sayısını da arttıracaklarını kaydeden Ünal, şöyle devam etti; "Bunun için çalışmalara şimdiden başlamamız gerekiyor. AK Parti'nin diğer partilerden en büyük farkı icraatlarıdır. Biz söz verdiğimiz her projeyi yerine getiren bir partiyiz. Çünkü sözümüz senettir. Bir zamanlar bu ülke yarınlarını göremezdi ancak biz öyle bir ecdadın torunuyuz ki, bizim 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimiz var. İnşallah bir gün gelecek hızlı trenle sabah namazını Mersin'de kıldıktan sonra Cuma namazını da Kabe'de kılacağız. Ama bu hedefimizi gerçekleştirmek için

çok çalışmalıyız. Sayın İl Başkanımız yeni dönemde de devam edecek. Burada onun da müjdesini vermek istedim. Genel Merkez olarak tüm il ve ilçe teşkilatlarımızı masaya yatırıyoruz. Genel Merkezle yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda İl Başkanımız İsmail Taşpınar ile yola devam kararı aldık. 2019 seçimlerine kendisi ile hazırlanacağız."

TEZCAN; "DİK DURUŞUMUZ DEVAM EDECEK"

AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan'da, "17-25 Aralık kumpas ve darbe operasyonları'na değinerek şu değerlendirmelerde bulundu; "7 Haziran seçimlerini artık hafızalarımızdan sileceğiz ve geriye dönüp bakmayacağız. 1 Kasım seçimleri bu milletin kaderini belirlemiştir. İç ve dış mihrakların oyununu bozmuştur. 17-25 Aralık kumpas, tuzak ve ihanetlerini bu millet ve tarih unutmayacak. Paralel çetenin bu millete ve bu vatana nasıl ihanet ettiğini hepimiz yakından takip ettik. Bu paralel çete bir kanser hücresi gibiydi ve bu kanser 17-25 Aralık tarihinde ülkenin vücuduna sirayet etti. Ancak tabip olan bu millet, AK Parti'yi tek başına iktidara getirdi ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde dava arkadaşlarımızla bu hastalığı ameliyat masasına yatırdık ve radikal bir şekilde tedavi edip 1 Kasım seçimlerinde de tamamen söküp attı vücuttan bu kanserli hücreyi."

Türk siyasi tarihinin en kritik seçimi olan 1 Kasım seçimlerinde milletin desteğiyle tek başına yine iktidara geldiklerini hatırlatan Ali Cumhur Taşkın ise, "Bu başarı teşkilatlarımızın çalışmalarının büyük azminin bir sonucudur. 1 Kasım'da milletimiz üzerlerine düşeni yaptı. Biz de milletimizin kutsal emanetine sahip çıkacak ve hem Türkiye'ye hem de Mersin'e hizmet etmeye devam edeceğiz. Mersin, yapacağımız hizmetlerle güçlü Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak" dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, 1 Kasım'da ülkemiz üzerinde oynanmam istenen oyunun bozulduğunu ifade ederek, "1 Kasım'da hep birlikte emperyalist güçlere büyük bir ders verdik. Halkın adamı olarak halkın içinde kalmaya devam edeceğim. Perşembe akşamı gelip Salı gününe kadar hep burada olacağım. Dün olduğu gibi bugün de Hacı kardeşiniz ve ağabeyiniz olarak sizlerin içinde olup sorunlara çare olmaya çalışacağım" ifadelerini kullandı.

AK Parti’li Ünal: "2019’Da Yüzde 50’yi Aşacağız"

AK Parti’li Ünal: "2019’Da Yüzde 50’yi Aşacağız"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim