• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti’li Turgut; “Görevimin Başındayım”

AK Parti’li Turgut; “Görevimin Başındayım”
AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, "Ben görevimin başındayım. Gayret, alın teri, ilkeli siyasi irade ve kararlılıkla çalışmaya...

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, "Ben görevimin başındayım. Gayret, alın teri, ilkeli siyasi irade ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyorum"

AK Parti Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Mediha Turgut, yaptığı açıklamada; "Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurumsal kimliğini kazanan partimizde; ülkemize ve milletimize hizmet yolunda 2014 Ağustos ayından bu yana azim ve kararlılıkla çalışmaya devam etmekteyim. İddiaların aksine görevden alınmam söz konusu olmamıştır ya da hangi bir başvurusu yapılmış soruşturma bulunmamaktadır. Ancak basında çıkan haberden sonra kendi tercihimle AK Parti Genel Merkezine gittiğimde bana bu konuyla ilgili rahatsızlıklarını dile getirmişlerdir. Aslı olmayan; tarafı dahi olmadığım bir olay nedeni ile basına malzeme edilmem; bizzat partime ve şahsıma yapılmış kasti bir karalamadır. Haksızlığa karışı duruşum, barışçıl ve mütevazi kişiliğimin bu şekilde iftiraya ve karalamaya maruz kalması beni derinden üzmüştür. Partim ve şahsım bu tür haksızlıklara ve karalamalara karşı dimdik ayakta durmaktadır ve duracağına da hiç şüphem yoktur. Gülşen Yetiş hakkındaki delilleri savcılığa vererek, kararı yargıya bırakıyorum. Bu şahsın şimdiye kadar çalıştığı kurumlarda ayrılma sebeplerinin araştırılmasını istiyorum" dedi.

"Bizler dava aşkı ile çıktık yola ve her şeyden önce hakka hizmet için bu yola baş koyduk" diyen Turgut, "Bir yıl içerisinde yeni kurulmuş teşkilatlarla iki seçimi alnımızın akıyla geçirdik. Mutlaka bizlerinde hataları olmuştur. Ama benim vicdanım rahat. Ben bana yapılan haksızlığı kabul etmiyorum; bana yakıştırdıkları baskıcılığı da kabul etmiyorum. Ben davamın insanıyım ve bana yakışanı yapmakla sorumluyum. Adalet ve hak elbette tecelli edecektir. Makamlar mevkiler geçicidir elbet ama ben bana yapılan suçlamaları kabul etmiyorum. Ben görevimin başındayım. Gayret, alın teri, ilkeli siyasi irade ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim