• BIST 9797.08
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

AK Parti’li Öz; “Sektör Toplantısından En Çok Aydın Tarımı Kazanacak”

AK Parti’li Öz; “Sektör Toplantısından En Çok Aydın Tarımı Kazanacak”
AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Ege Bölgesi'ndeki Sektörel Ortak Akıl toplantısından en çok Aydın...

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Ege Bölgesi'ndeki Sektörel Ortak Akıl toplantısından en çok Aydın tarımın kazançlı çıkacağını belirtti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Ege Bölgesi Sektörel Ortak Akıl Toplantısı'nı değerlendiren AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, "Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik göreve geldikten sonra tarımdaki sorunların çözümü için uyguladığı yöntemler, hem milletvekili olarak bizlerin hem de vatandaşımızın, çiftçimizin takdirini topluyor. Bu çerçevede bakanlık bölge toplantıları yapıyor. Bölgeden üreticileri, çiftçileri topluyor ve bakanlık bürokratlarına sorunlarını iletiyor, birebir paylaşıyor. Ege Bölgesi'nin İzmir'de yapılan toplantısına Aydın Milletvekili olarak iştirak ettim. Et ve sütle ilgili ve desteklemelerle ilgili birçok soruna adım atılmış durumda. Bakanlığımızın uygulayacağı yeni politikaların Aydın çiftçimiz yönünden de iyi sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Tarım politikalarına ilişkin açıklamalar yapıldı. Bizler de AK Parti Milletvekilleri olarak onların destekçisi olacağız, onları çiftçimize, vatandaşlarımıza anlatacağız" dedi.

"SONUÇLARDAN EN FAZLA AYDIN YARARLANACAK"

Aydın'ın tarım bölgesi olduğuna dikkati çeken Öz, "Toplantının sonuçlarından en fazla Aydın faydalanacak. Çünkü Aydın tarım bölgesi. Hem hayvancılık hem tarımın çok yaygın olduğu bir ilimiz. Bu sebeple İzmir'de yapılan sektör toplantısının sonuçlarından, hem süt fiyatlarının belirlenmesinden hem et fiyatlarının belirlenmesinden en fazla yararlanacak ilin Aydın olduğuna inanıyorum. Bu manada çiftçilerimiz sorunlarını toplantıda doğrudan kendileri anlattılar. Bizler de elimizden geldiğince bu sorunlarımızı aktarmış olduk" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim