• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 12 °C

AK Partili Aksoy: “2019’U Sabırsızlıkla Bekliyoruz”

AK Partili Aksoy: “2019’U Sabırsızlıkla Bekliyoruz”
Manisa'nın Salihli ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy, 2019 seçimlerini sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

Manisa'nın Salihli ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy, 2019 seçimlerini sabırsızlıkla beklediklerini söyledi. "O gün geldiğinde Manisa Büyükşehir ve Salihli belediyesi de AK Partili bir belediye olacağına inanıyoruz ve bunu görüyoruz" diyen Aksoy, "Biz, sözlerimizi yerine getiririz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz." dedi.

Gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Aksoy, "Salihli'de 15 binin üzerinde üyemiz var. Şuanda bu üyelerimizin güncelleme çalışmalarını yapıyoruz. Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen yerlerimizde de çalışmalarımız devam edecek. Yaptığımız ziyaretlerde görüyoruz ki partimize çok büyük bir teveccüh var. AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı, vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor, dinlemeye de devam edecek. Bizlerde vatandaşlarımız ile birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz" dedi.

Belediyecilikte AK Parti'nin kendini kanıtladığını belirten Aksoy, "İnsanların hizmete susadığını biliyoruz. Biz, belediyecilik hizmetlerinde kendimizi kanıtlamış bir iktidarız. Cumhurbaşkanımız, ilk defa İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kazandığında yüzde 27.2 oranında bir oy almıştı. Orada yaptığı hizmetler neticesinde bugün geldiği noktaya geldi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 52 oranında bir oy aldı. Ak Parti iktidarının bizim çizgimizin başlangıç noktası hizmet etmektedir, belediyeciliktir, belediye hizmetlerini iyi yapmasıdır" diye konuştu.

Aksoy, "2019 seçimlerini sabırsızlıkla bekliyoruz. O gün geldiğinde büyükşehir de de Salihli'de de AK Partili bir belediye olacağına inanıyoruz ve bunu görüyoruz. Çünkü bizim diğer siyasi partilerden farkımız, verdiğimiz sözleri yerine getirmemizdir. Biz, sözlerimizi yerine getiririz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim