• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

AK Parti’den Teröre Tepki

AK Parti’den Teröre Tepki
Ak Parti Muğla İl teşkilatı Mart ayı İl Danışma Kurulu toplantısını yaptı.

Ak Parti Muğla İl teşkilatı Mart ayı İl Danışma Kurulu toplantısını yaptı. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı İhsan Küreci, Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Genel Merkez MKYK üyesi Yelda Erol Gökcan ve ilçe teşkilatları ve belediye başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı İhsan Küreci, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Küreci, "Ben davamıza sahip çıkan her bir üyemize, her bir teşkilat mensubumuza teşekkür ediyorum. Bu dava sadece benim ya da bir başkasının davası değil. Dava hepimizin davasıdır. Biz millete hizmet için bu makamlara geldik. Birlik ve beraberliğe her zaman ihtiyacımız oldu. Bir olduğumuz zamanlarda hep kazandık. 1 Kasım seçimleri birlik ve beraberliğimizin zaferidir. Bizi İlimize kazandıracağımız projeler meşgul etmelidir. Bizim hedefimiz partimize katacağımız, teşkilatımıza kazandıracağımız üyelerimiz olmalı. İnşallah bizler bu bilinçle hareket edeceğiz. Yerelde kazanacağımız başarı, Muğlalı vatandaşlarımızın kördüğüm olan sorunlarına çare olacaktır. Hiç kimse inkâr edemez ki il teşkilatımızla ilçe teşkilatlarımızla canla başla fedakârca çalışıyoruz. CHP genel Başkanının Sayın Cumhurbaşkanımıza hakarete varan söylemelerinden rahatsız olarak suç duyurusunda bulunan teşkilat mensuplarımızı Cumhurbaşkanımıza sahip çıkarak gösterdikleri onurlu davranışlarından dolayı kutluyorum" dedi.

Küreci Ankara'da meydana gelen hain saldırı ile ilgili, "Ülkemizdeki huzur ortamından rahatsız olan odaklar kanlı yüzlerini bir kez daha gösterdiler. Terör ve şiddet hiçbir zaman bu ülkede amacına ulaşamayacaktır. Türkiye'yi kanla, terörle istikamet çizmeye çalışanlar asla istediklerini alamayacaklar. Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Terörü ve destekçilerini şiddetle kınıyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim terörle mücadele veren kardeşlerimizin yardımcısı olsun" dedi.

Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ise konuşmasında, ülkede yaşanan süreci ve özellikle terörle mücadele konularını partililerle paylaştı. Öztürk konuşmasında, "Ülkemizde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Milletimizin yaşanan bu zorlu süreci, ancak milli birlik ve beraberlik içersinde atlatacağına inanıyorum. Allah bu aziz milletin yar ve yardımcısı olsun. Milletimizin üzerinde oynanan bu oyun elbet bozulacaktır. Kanla, terörle bu millete asla diz çöktüremeyecekler. Bizlerin kardeşliği asla bozulmayacak. Bu hain saldırıların elbette hesabı sorulacaktır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim