• BIST 9878.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

AK Parti’den Başkan Anlayan’a Nezaket Ziyareti

AK Parti’den Başkan Anlayan’a Nezaket Ziyareti
AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve yürütme kurulu üyeleri Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve yürütme kurulu üyeleri Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ilk açıklamayı yapan AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar, AK Parti Genel Merkezi'nin genel kongrede yaptığı tüzük gereği bir takım değişiklikler olduğunu belirterek, "Yürütme kurulunda birim değişikliklerinde bir takım isimler ve değişiklikler yaptık. 14 ilçe başkan yardımcısı arkadaşımıza görevlerini tevdi ettik. Görev tevdi ettikten sonra da Kadın Kolları Başkanımız ve birlikte yeni yürütme kurulu arkadaşlarımızla Belediye Başkanımıza bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Daha önce de ziyarete gelmiştik ama bu ziyaretler seçim aşamalarında olmuştu. Ben Belediye Başkanımıza her zaman olduğu gibi bundan sonraki görevlerinde de başarılar diliyorum" dedi.

"NE SÖZ VERDİYSEK HEPSİNİN ARKASINDAYIZ"

Daha sonra konuşan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve yeni yürütme kuruluna nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, "AK Parti kurulduğu günden bu yana yeni yerel yönetimler ve teşkilatları ile beraber hep beraber el birliğiyle gönül birliğiyle birçok hizmetleri güzellik içerisinde imza atmış bir parti. Çok geniş bir aile ve çok geniş bir camia. Bizler sadece bu büyük ailenin birer temsilcileriyiz. Bizler yerel yönetimler olarak belediyede, arkadaşlarımızda teşkilatlarda temsil görevi görüyor. Bu millete ve memlekete hizmet ve yatırım noktasında sadece vesile olmaya çalışıyoruz. Bu zamana kadar güzel hizmetlere vesile olduğumuzu zannediyorum ve öyle inanıyorum. Vatandaşlarımızın da desteği bunu gösteriyor bundan sonra da daha güzel hizmetlere hep beraber birlikte inşallah aracı olmaya ve vesile olmaya gayret edeceğiz. Hükümetimiz ile beraber bakanlarımızla milletvekillerimizle beraber Fatsa'mız İnşallah AK Parti hükümetinin yatırımlarından inşallah istifade etmeye devam edecek. İnşallah bu makamları en güzel şekilde bu şekilde devam ettirerek güzel yatırımlar önümüzdeki günlerde inşallah kamuoyu ile de paylaşılarak devam edecek. Tabii hükümetimizin yapmış olduğu yatırımlar var ve devam edecek, belediyemizin yapmış olduğu yatırımlar var, devam edecek. Vatandaşlarımız şunu bir defa daha bilsinler ki büyük bir beklenti içerisindeler bunu biliyoruz. Ne söz verdiysek hepsinin arkasındayız bunlar bir zaman ve takvim çerçevesi içerisinde hayata geçeceği için her birinin bir sene içerisinde olma şansı yok. Her zaman söylediğimiz şey budur. İnşallah görev süremiz içerisinde ne taahhüt ettiysek hepsini gerek yerel yönetimler desteğiyle, gerek Büyükşehir Belediyemizin desteği ile gerekse de hükümetimizin desteğiyle her biri hayata geçecek. Bir defa daha vatandaşlarımıza bize burada temsil görevi verdikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah vatandaşlarımızı mahcup etmemek için hep beraber teşkilatımız ile birlikte el birliği ile gönül birliği ile yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti’den Başkan Anlayan’a Nezaket Ziyareti

AK Parti’den Başkan Anlayan’a Nezaket Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim