• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

AK Parti, Yaşlılar Haftası’nda büyüklerini unutmadı

AK Parti, Yaşlılar Haftası’nda büyüklerini unutmadı
AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Yaşlılar Haftası nedeniyle "Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet" programı düzenlendi.

AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından Yaşlılar Haftası nedeniyle "Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet" programı düzenlendi. Programa katılan yaşlılar, hatırlanmalarından dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirerek, 16 Nisan'da güçlü bir şekilde "evet" diyeceklerini ifade etti.

AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle "Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet" programı düzenlendi. Programa, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İl Sosyal Politikalar Başkanı Habibe Çiftçioğlu Başer, İl Yaşlılar Koordinasyon Merkezi (YKM) Başkanı Kamil Çakır, partililer ve çok sayıda yaşlı vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sinevizyon gösterimi yapıldı. Gösterimin ardından İl YKM Başkanı Çakır yaşlılar haftası ve 16 Nisan'da gerçekleşecek olan referandumla ilgili bir konuşma yaptı.

"Şükürler olsun millet gerçeği görüyor"

Başkan Çakır'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen İl Sosyal Politikalar Başkanı Başer, "Yaşlılarımızın tecrübelerinden, deneyimlerinden, bilgilerinden yararlanan bir nesil olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin dualarına talibiz. Sizler bizim yol göstericimizsiniz. Yeni anayasa paketimiz meclisimizden çıktı, 16 Nisan'da da referanduma gideceğiz. Muhalefet sahada ama görmüyorlar. Görmek istediklerini görüyor, duymak istediklerini duyuyorlar. Dilleri yine hakkı söylemiyor. "Hayır" diyorlar başka bir şey söylemiyorlar. Neden hayır dediklerini de bilmiyorlar. Geçen gün bir video izledim bir beyefendiye sordular. Beyefendiye, "Referandum da ne diyeceksin?" diyorlar, o da, "Evet diyeceğim, tabi ki "evet" diyor. Maddeleri okudun mu diyorlar, o da, "Okudum da, okumanın bir anlamı ve gereği yok. Teröristler, Avrupa "hayır" diyor ama Recep Tayyip Erdoğan "evet" diyor" dedi. Şükürler olsun millet gerçeği görüyor. Milletimizin desteğiyle 16 Nisan akşamını coşkuyla kutlayacağız" diye Konuştu.

"Anadolu'dan doğacak güneş bütün insanlığını ısıtacak"

Başkan Başer'in konuşmasının ardından kürsüye gelen İstanbul Milletvekili Kaynarca, "16 Nisan "evetli" bir gün olsun. "Evet" inşallah öyle güçlü çıksın ki, Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi tüm dünya bir titresin. Ümmetin ve insanlığın umudu Türkiye, neler yapacak asıl ondan sonra görecekler. Bu büyük Türkiye'nin ayak sesleridir. Onları korkutan bu yükselişin sesleridir. Onların "hayır" diyerek engellemeye çalıştığı sadece Güçlü Türkiye değildir. Anadolu'dan doğacak güneşin bütün insanlığını ısıtmasını da istemiyorlar" ifadelerini kullandı.

"Yaşlılara ve mağdurlara el uzatan devletimizden Allah razı olsun"

Programa katılan Cevdet Sosyal, "Memlekette ne tür oyunlar oynandığını biliyoruz. Dolayısıyla güçlü bir şekilde "evet" diyoruz. Programları düzenleyenlere teşekkür ediyoruz, saygılar sunuyoruz. Hatırlanmak çok güzel bir şey, yaşlılara ve mağdurlara el uzatan devletimizden Allah razı olsun. Biz emekli maaşlarını alabilmek için akşamından kuyruğa girdiğiniz günleri biliyoruz. Şimdi o günleri unutmak istiyoruz. AK Parti'ye de teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Program katılımcılara şiir ve müzik dinletisi sunulmasının ardından sona erdi.

AK Parti, Yaşlılar Haftası’nda büyüklerini unutmadı

AK Parti, Yaşlılar Haftası’nda büyüklerini unutmadı

AK Parti, Yaşlılar Haftası’nda büyüklerini unutmadı

AK Parti, Yaşlılar Haftası’nda büyüklerini unutmadı

AK Parti, Yaşlılar Haftası’nda büyüklerini unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim