• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin:

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin:
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini ifade ederek, "Terör örgütü artık bitme noktasına geldi....

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini ifade ederek, "Terör örgütü artık bitme noktasına geldi. Bunlar en güçlü oldukları Dicle, Sur, Nusaybin, Lice gibi yerlerde bile bittiler. O bölgede bir tek cani ruhlu insan kalmayıncaya kadar da devletimiz bu mücadeleyi sürdürecek, ya silahlarını bırakıp teslim olacaklar ya da ölmeye mahkum olacaklar" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Şehitler Haftası münasebetiyle Türkiye Muharip Gazileri Derneği Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Şahin'e, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı ve parti Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyarette terörle mücadele konusuna değinen Şahin, operasyonların kararlılıkla sürdüğünü ifade ederek, "Terör örgütü artık bitme noktasına geldi. Bunlar en güçlü oldukları Dicle, Sur, Nusaybin, Lice gibi yerlerde bile bittiler. O bölgede bir tek cani ruhlu insan kalmayıncaya kadar da devletimiz bu mücadeleyi sürdürecek, ya silahlarını bırakıp teslim olacaklar ya da ölmeye mahkum olacaklar" diye konuştu.

Terör örgütünün "taşeron" olduğunu kaydeden Şahin, "Bunlar aynı zamanda son derece ahlaksız, sinsi, hain ve satılmış. Bugün, askerimiz ve polisimiz Güneydoğu'da ve Doğu'da beyinleri satılmış insanlara karşı mücadele veriyor. Bunlar Akif'in şiirindeki sırtlanlar kümesinden daha aşağılık, daha vahşi. Zaten masum sivilleri öldürenlere başka bir benzetme kullanılmaz. Bunların hangi ırktan, hangi meşrepten oldukları hiç belli değil, hiç de önemli değil aslında ama Çanakkale ruhunu taşıyan siz ve sizin gibi insanlarımız olduğu müddetçe ben eminim dün Çanakkale'de düşmanı nasıl yok ettiysek bugün de bunları yok edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Birçok devletin bölücü terör örgütüne yardım ve yataklık ettiğini söyleyen Şahin, "Bugün bakıyorsunuz Belçika'da bile bu terör örgütünün çadırları açılıyor. Medeni toplum denilen Batı maalesef bu bölücülere kucak açıyor. Ama o besledikleri yılan kendilerini de elbet sokar ve soktu da. Geçtiğimiz günlerde Belçika'da iki bomba patladı. Patlamalar sonucu bütün Avrupa'nın nasıl teyakkuza geçtiğini hep birlikte gördük ama biz bu teröre karşı bir adım attığımız zaman içimizdeki Fransız beyinli insanlar, bunun adı akademisyen olur, sanatçı olur bir bakıyorsunuz hemen devlete karşı ayaklanıyorlar ama terör unsurlarına karşı bir tek cümle dahi sarf etmiyorlar" dedi.

Şahin, son olarak Şehitler Haftası münasebetiyle böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bugün, gazilerimizle bir araya gelmekten ziyadesi ile memnun olduk. Cenabı Allah sizleri ve sizler gibi bu ruhu taşıyan insanlarımızı eksik etmesin. Sizler bu ülkenin başı ne zaman sıkışsa sağına soluna bakmadan cepheye koşan insanlarsınız, sizdeki ruhu bu günde taşıyan milyonlarca insanımız var" diye konuştu.

Türkiye Muharip Gazileri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Halit Ziya Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, anlamlı ziyaretten dolayı Mustafa Şahin ve Hakan Kahtalı'ya teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim