• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 3 °C
  • İzmir 8 °C

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin;

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin;
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Ankara Kızılay ve İstanbul Taksim'deki terör saldırılarını lanetleyerek "Yüz yıl önce de yedi düvel bize...

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin Ankara Kızılay ve İstanbul Taksim'deki terör saldırılarını lanetleyerek "Yüz yıl önce de yedi düvel bize karşı birleşti ve bizi yok etmeye çalıştı. Çanakkale'deki düşmanla bugünkü düşman arasında hiç bir fark yok. Bu günde bazı odaklar bu alçak terör örgütünü piyon olarak kullanıyor ve bizi yok etmeye çalışıyorlar ama biz hepsinin mezarını kazacağız" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Akçadağ İlçesini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Ziyarette basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulunan Şahin Ankara Kızılay ve İstanbul Taksim'deki terör saldırılarını sert bir dille lanetleyerek "Yüz yıl önce de yedi düvel bize karşı birleşti ve bizi yok etmeye çalıştı. Çanakkale'deki düşmanla bugünkü düşman arasında hiç bir fark yok. Bu günde bazı odaklar bu alçak terör örgütünü piyon olarak kullanıyor ve bizi yok etmeye çalışıyorlar ama biz hepsinin mezarını kazacağız" diye konuştu.

Terör örgütünün bir piyon olduğunu söyleyen Şahin "Bunlar ihale ile bu işi yapıyor, bunlar kendi iradeleri ile bu işi yapmıyorlar. Bunlar piyon oldukları ve amaçlarının farklı olduğu için Bizim hükümet olarak "gerçekten Kürtlerin hakkını savunuyorsanız ve samimiyseniz silahlarınızı bırakın, gelin meşru yollardan bu hakları arayın" çağrımıza karşılık verirlerdi ama maalesef bunlar bizim bu sunduğumuz her şeyi ellerinin tersi ile ittiler. Çünkü bunların varlık sebebi silah ve kan, bunlar kandan, silahtan ve gözyaşından besleniyorlar. Bunların amaçları farklı, bunları yönetenler farklı. Bunların amacı o bölgedeki halkın menfaatini korumak değil zaten. Bunların amacı o bölgeye Marksist, Leninist bir anlayışı getirmek ve uygulatmak. Bunlar, o bölgede inkar var, ret var asimilasyon var diyorlardı biz bunların tümünü ortadan kaldırdık ve o bölgeye bir çok yatım yaptık, oradaki insanlara birçok hak verdik ve şimdi bunların savunacakları bir şey yok, hal böyle olunca da varlık nedenlerinin kaybolduğunu hissediyorlar ve böyle alçakça, vahşice ve insanlık dışı yollara başvuruyorlar" ifadelerini kullandı.

Terörün, ülkede gündem oluşturmasını asla kabul etmeyeceklerini kaydeden Şahin "Bu ülke 1970 yılından beri terör denilen belayla uğraşıyor. 70'li yıllarda sol çizgide olan bazı terör örgütleri ülkede birçok sıkıntı meydana getirdi. 80'li yıllarda da darbe ile birlikte terör daha da azdı, ve PKK denilen terör örgütü meydana çıktı ve bu örgüt ülkenin çeşitli bölgelerinde yaptığı insanlık dışı eylemlerle adından söz ettirmeye çalışıyor. Biz bu örgütün yaptıklarını şiddetle lanetliyoruz, Bu terör örgütünün amacı Kürt Halkını savunmak değil. Bunların mecliste yaklaşık 58 tane milletvekili var bunların da yarısının ne Kürtlükle ne Kürtçe ile ne de doğuyla hiçbir alakası yok. Bunlar daha önce sol örgütlerin altındaydı bu gün de buradalar ama biz birlik ve beraberlikle birlikte bunların tümünü ve bu terör belasını def etmeyi başaracağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin;

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin;

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin;

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim