• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer:

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer:
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından "Nöbetçi Vekillik" uygulamasında bu hafta sonu nöbet tutan Kayseri Milletvekili İsmail Tamer yaptığı açıklamada,...

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından "Nöbetçi Vekillik" uygulamasında bu hafta sonu nöbet tutan Kayseri Milletvekili İsmail Tamer yaptığı açıklamada, "Kazdıkları çukurlara, hendeklere ülkeyi yıkmak isteyen teröristler kendileri girecek dedi.

AK Parti İl Binası'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer terör örgütü PKK ile mücadelenin devam edeceğini söyleyerek, "Biliyorsunuz Doğu'da yaşanan bir terör belası var. Bu bela 40 yıldan beri devam eden, son yıllar içerisinde giderek şiddetini artıran ama son 6 ay içerisinde de çukur politikalarıyla çukur kazmakla devlete isyan eden asilerin, teröristlerin yapmış olduğu eylemler söz konusu. Geçen hafta itibariyle de mecliste o teröristleri destekleyen, onların sözcülüğü soyunan HDP'li vekiller safsatalarla oyladılar, ambulanslardan bahsettiler, ambulansların gitmediğinden bahsettiler. Böyle bir yalanı, böyle bir algı operasyonunu oluşturmaya çalıştırdılar. Bunlar hiçbir zaman milletin kürsüsü olan mecliste herkes kendi fikrini hür iradesiyle koyabilir, fakat Türkiye Cumhuriyeti Devleti'mi yıkacak, sınırlarımızın bir karış toprağına dahi halel getirmek için uğraşan bu insanlara da prim vermeyeceğiz. Şunu ifade etmek istiyorum, çözüm sürecinden sonra ortaya çıkan bu tablo hiçbir zaman tasvip etmediğimiz bir tablodur. Şimdi kararlı bir şekilde bunun üzerine gidiliyor, gidilmeye de devam edilecek. O kazdıkları çukurlara, o hendeklere bu ülkeyi yıkmak isteyen teröristler kendileri girecek. Kısa bir süre içerisinde de sonuç alınacaktır diye ümit ediyoruz" dedi.

"BÖLGE HASTANESİ 2017'NİN ORTALARINDA BİTMİŞ OLACAK"

Kente yapılacak olan Bölge Hastanesi'nin yapımının hızla devam ettiğini aktaran Tamer; "Bugün Bölge Hastanesi'nin yapımı hızla devam ediyor. Takip de ediyoruz. Fiziki bitme oranlarının her geçen gün daha da arttığını görüyoruz. 2017'nin ortalarında da öyle zannediyorum ki burası bitmiş ve geçmiş olacağız" diye konuştu.

Geçen hafta gösterime giren "Dedemin Fişi" isimli sinema filmine de değinen Milletvekili Tamer; "Geçen hafta itibariyle Kayseri sucuğu ile ilgili bir film söz konusuydu. Bununla ilgili tepkimizi koymuştuk. Onun ardından hem film yapımcısı hem de oyuncularından Kayseri adına özür geldi. Biz bunu ifade etmek istiyoruz. Çünkü hiçbir kimsenin yapacağı sinema olur, farklı şeyler olur ama Kayseri halkını incitecek hiçbir şeye müsaade etmeyeceğimizi burada ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

"TÜRK HALKININ İNSANCA YÖNETİLEBİLMESİ İÇİN SİVİL ANAYASAYA İHTİYAÇ VAR"

Yeni Anayasa çalışmalarının devam ettiğini ifade eden AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer; "Türk halkının insanca yönetilebilmesi ve haklarının verilebilmesi adına sivil bir Anayasa'ya ihtiyaç olduğunu hep söyledik. Komisyon çalışmalarımız başladı, devam ediyor. Başkanlık sistemin, hep ifade ediyoruz. Bu olmazsa Türkiye'nin ilerlemesiyle ilgili daha çabuk karar verilmesi ile ilgili başkanlık sisteminin artık kaçınılmaz olduğu bir ortamda olduğumuzu ifade ediyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer:

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim