• BIST 9771.79
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

AK Parti İl Başkanı Sümer, ATSO Dostlar Grubu’nun Konuğu Oldu

AK Parti İl Başkanı Sümer, ATSO Dostlar Grubu’nun Konuğu Oldu
AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Dostlar Grubu'nun her ayın ilk perşembe günü düzenlediği toplantının...

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Dostlar Grubu'nun her ayın ilk perşembe günü düzenlediği toplantının konuğu oldu.

ATSO Dostlar Grubu üyeleriyle bir araya gelen Sümer, Antalya'nın kaderini değiştirecek dev projeler ve ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Antalya'da başta ulaşım olmak üzere birçok alanda büyük yatırımlar yapıldığını dile getiren Sümer, "Konyaaltı Sahil Projesi, Boğaçayı Projesi, EXPO 2016 gibi dev projelerle şehrimizin marka değerini çok yukarılara taşıyacağız" dedi.

İHTİYAÇLARI BİRLİKTE BELİRLİYORUZ

Kent dinamikleri ile sürekli istişare içinde bulunduklarını belirten Sümer, "Biz her zaman, yaşadığı kenti için bir sözü olan bir projesi olanla ortak hareket etme gayretindeyiz. Gerçekleştireceğimiz projelere istişare ile karar veriyoruz. Anketler düzenliyoruz. STK'larımız ile sık sık bir araya geliyoruz. Bugün de yine Antalyamız için çalışan, daha güzel daha modern bir Antalya için fikirler sunan siz değerli iş adamlarıyla olmaktan son derece mutluyuz" dedi.

ANTALYA EN HIZLI BÜYÜYEN ŞEHİRLERİN BAŞINDA

Antalya'nın en hızlı büyüyen şehirlerin başında geldiğini ifade eden İl Başkanı Sümer, bu büyümeyle vatandaşın talep ve beklentilerinin de arttığını söyledi. Sümer, "1 Kasım seçimlerinin ardından Antalyamız için verdiğimiz sözlerin gerçekleşmesi için hemen çalışmalara başladık. Giderek artan nüfusumuzdan dolayı artan trafik yoğunluğu öncelikli çalışma alanımız oldu. Yarım kalan köprülü kavşak çalışmalarımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel göreve gelir gelmez devam etti. Bu kavşaklar sayesinde Antalya'nın ana damar trafik hattı son derece rahatladı. Batı çevre yolu inşaatına başladık. İmar planında gerçekleşen küçük değişikliklerin ardından bu yolda kısa sürede tamamlanıp Antalya merkez trafiğimizi büyük ölçüde rahatlatacaktır" diye konuştu.

Antalya'yı ilçelere ve diğer illere bağlayan yollardaki çalışmalar hakkında da bilgi veren Sümer, "Finike ile Demre arası tünellerle geçilecek. Yeni yol projesi kısa zamanda tamamlanıp inşaatına başlanacak. Yine Adana'dan başlayarak Kalkan'a kadar uzanan duble çalışmaları devam ediyor. Konya yolunu 80 kilometre kısaltacak Alacabel Tüneli ile Antalyamızı daha güvenli ve hızlı ulaşılan bir şehir haline getiriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ilçelerimizde asfalt görmemiş mahallelerimizi sıcak asfalt ile buluşturuyor. Kısacası Antalyamızın dört bir yanında yerel ve bakanlıklarımıza bağlı kurumlarımızca çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Toplantının sonunda ATSO Dostlar Meclisi Başkanı Sedat Belen, İl Başkanı Rıza Sümer'e katılımından dolayı plaket taktim etti.

AK Parti İl Başkanı Sümer, ATSO Dostlar Grubu’nun Konuğu Oldu

AK Parti İl Başkanı Sümer, ATSO Dostlar Grubu’nun Konuğu Oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim