• BIST 9873.15
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

AK Parti İl Başkanı Keskin, CHP’li Vekilin Maskeli Eylemine Cevap Verdi

AK Parti İl Başkanı Keskin, CHP’li Vekilin Maskeli Eylemine Cevap Verdi
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP Bolu Milletvekilinin meclisteki maskeli basın açıklamasına cevap vererek, "Önce geçmişlerine baksınlar,...

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP Bolu Milletvekilinin meclisteki maskeli basın açıklamasına cevap vererek, "Önce geçmişlerine baksınlar, sonra bize laf yetiştirsinler" dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce'de doğduklarını, büyüdüklerini, siyaset yaptıklarını ve Düzce'de öleceklerinin altını çizerek, "Düzce'nin sorunlarını en iyi Düzceliler bilir. CHP kendi işiyle uğraşmaz, her zaman başkalarının işiyle uğraşır. Bu onların geleneğinde vardır. 70 yıl boyunca bu halka zulmettiler. 13 senedir milletin çocukları iktidara geldi ve onların yapamadıklarını yapmaya başladı. Düzce'miz coğrafik olarak çanak şeklindedir ve soğuk-sıcak hava akımı maalesef ki kış aylarında sorun yaratabiliyor. Hava kirliliğinin kömür dağıtılmasına bağlanarak AK Partinin suçlanmasını anlamsız buluyoruz. Düzce Valiliğimiz de elinden geleni yapıyor. Kömürün kalitesini 6 bin kalorilere çıkartıldığını herkes biliyor. Ayrıca kömür kullanımının azaltılması ve doğalgaz geçilmesi için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

"ÇEVRE BAKANLIĞI İLE GÖRÜŞÜYORUZ"

Düzcelilerin hava kirliliğinden hassasiyetlerini anladıklarını ve sorunları en üst makam olan Bakanlığa taşıdıklarının altını çizen AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, "Kömür kullanımının azaltılması ve doğalgaza geçilmesi için yoğun çaba sarf ediyoruz. Daha önce 7 bin 500 aileye yardım yapılırken bunu 2000'lere seviyesine çekildi. Doğalgaza geçen hemşehrilerimize destek oluyoruz" dedi.

"81 İLE DOĞALGAZI BİZ GETİRDİK"

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, "Unutulmasın ki 81 ilin doğalgaza geçmesini sağlayan yine AK Partidir. Daha önce kartonlarda yatanlar, sokaklarda yatanlar hep onların iktidarı dönemlerinde olmuştur. CHP önce kendi geçmişine baksın sonra bize laf yetiştirsin" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim