• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

AK Parti İl Başkanı Filiz’den Ktulu Doğum Haftası Mesajı

AK Parti İl Başkanı Filiz’den Ktulu Doğum Haftası Mesajı
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, yüce dinimizin çağlar üstü ve evrensel mesajını bizlere ulaştıran, insanlığa rahmet olarak gönderilen Peygamber...

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, yüce dinimizin çağlar üstü ve evrensel mesajını bizlere ulaştıran, insanlığa rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin kutlandığı "Kutlu Doğum Haftası'nın tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle mesaj yayınladı. Herkesi Peygamberimizin insanlığa sunduğu mesajlara kulak vermeye ve ortaya koyduğu yüksek ahlakı örnek almaya, davet eden Filiz, " Peygamberimiz Hazreti Muhammed efendimiz, insanların en hayırlısı, hakikatin sadık emanetçisi, yaşantısı ile bütün insanlık için örnek olmuş Allah'ın elçisidir. Peygamberimiz, hayatı boyunca rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamış ve insanlara nakşetmiştir. İnsanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya teşvik etmiştir. Peygamberimiz, hayatının her anıyla Allah'a gönülden bağlanmanın, onun emir ve yasaklarını aşkla yaşamanın, onun rızasını her şeyin üstünde görmenin, insana sırf insan olduğu için sevgi ve saygı duymanın, zulme ve kötülüğe karşı durmanın, doğruluk ve adaletten asla ayrılmamanın, sabrın, merhametin, alçak gönüllülüğün, kısaca en güzel ahlakın canlı örneğidir" dedi.

Filiz sözlerini şöyle tamamladı: " Etrafına ışık saçan yüce bir kandil gibi olan Peygamber Efendimizi sevmek, imanımızın bir cüzü ve onun övülmüş ümmetinden olmanın bir gereğidir. Peygamberimiz, Hadis-i Şerif'leri ile bunu bütün insanlığa yaymıştır. Bu sevgi ile insanlar arası kardeşlik, güzellik, dayanışma duyguları yaygınlaşmaktadır. Allah ve Resulünden gelen bu mesaja gönlümüzü açık tuttuğumuz sürece de bu değerler yükselmeye devam edecektir. Bizlere düşen Peygamber Efendimizin güzel ahlakını ve şahsiyetini örnek almak ve tüm insanlığa doğru bir şekilde anlatmak ve tanıtmaktır. Hz. Muhammed (S.A.V.), üstün insani özelliklere sahip, en güzel ahlaklı, müminlere ve diğer insanlara karşı çok merhametli oluşuyla insanlığa Allah'ın bir lütfudur.

Bu duygu ve düşünceler ışığında hemşehrilerimin, milletimizin ve tüm İslam âleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyor, bu çok özel günlerin insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim