• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

AK Parti il başkanı: Aydın'ın bu şekilde yönetim ve idaresi sürdürülemez

AK Parti il başkanı: Aydın'ın bu şekilde yönetim ve idaresi sürdürülemez
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçoğlu'nu sert bir dille eleştiren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, "Aydın'ı reklam afişleriyle...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçoğlu'nu sert bir dille eleştiren AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, "Aydın'ı reklam afişleriyle donatmakla, patates, portakal dağıtmakla, kasap ve mandıra hizmeti vermekle belediyecilik olmaz. Aydın'ın bu şekilde yönetim ve idaresi sürdürülemez. Türkiye ve şehirler değişirken Aydın maalesef yerinde sayıyor, hatta birçok noktada geriye gidiyor." dedi.

AK Parti Aydın İl Binası'nda basın açıklaması yapan Özmen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun iyi idare edilemediğini ve başka partilerden olan belediyelerde ayrımcılık yaptığını ileri sürdü. Aydın Büyükşehir Belediye'sinin projelerinin hayal ürünü olduğunu ve şehrin ihtiyaçlarına yönelik olmadığını iddia eden Özmen, "Aydın'da bırakın Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yeni işler yapmasını, çöplerin toplanması, yolların bakımı ve tamiri gibi belli hizmetleri dahi yapılmıyor. İlçelerden tabela vergilerini aldıkları caddelerin temizlik hizmetlerini bile yerine getirmiyorlar. Özellikle AK Partili ve muhalif belediyelerde bariz bir hizmet ayrımı yapılıyor. Belediye hizmetlerini partiye göre yapıyorlar. Belediyecilik makama geldikten sonra parti ayrımı yapmadan hizmet yapmayı gerektirir. Belediye yatırımda Aydın'ın ihtiyaç ve önceliklerini gözetmiyor. Aydın'ın sorunları dururken, Aydın'da DİM1- DİM 2 projelerinin ve Güzelçamlı sahilinde uçak batırmasının mantığını biz anlamış değiliz. Aydın halkına hizmet etmekten daha çok rant doğuracak bu işler niçin öncelikle gündeme alınıyor? Bunu da anlamış değiliz." diye konuştu.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde planlama eksikliği olduğunu iddia eden Özmen, "Aydın'ın geleceğine dair bir bakış açısının ve ufkunun olduğunu biliyorduk ama kaynakların bu şekilde heba edilmemesi için üzerimize düşeni yerine getireceğiz. Aydın bırakın iyi yönetilmeyi maalesef hiçbir şekilde yönetilemiyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bütçesi hoyratça ve sorumsuzca harcanıyor. Reklam ve algılarla Aydın kamuoyu uyutulma gayreti içerisinde. Aydın Büyükşehir Belediyesi akıllara zarar ve ziyan bir proje ile gündeme geldi. Güzelçamli açıklarında eski bir yolcu uçağı batırılacak. Olabilir, dalış turizmine katkı için bu yapılmış olabilir ama bir açıklama vardı ki uçak batırıldıktan sonra Kuşadası dalış merkezi haline gelecekmiş. Hatta devamında şimdiden otellerde yerlerini ayırtın açıklaması oldu. Aydın'ın halini bazen böyle tebessümle bazen de üzülerek izliyoruz. İnşallah diledikleri gibi olur da Kuşadası kazanır. Ama bir uçak batırma ile Kuşadası'ndaki turizmin ayağa kalkacağı konusundaki beklentiyi hayalden ibaret görüyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmetleriyle değil, yolsuzluk ve usulsüzlük hizmetleriyle gündeme geliyor. En son otopark olayıyla gündeme geldi. Otoparklardan elde edilen gelirlerin belediye çalışanının hesabına yatırılması oldu. AK Partili belediyelerin projeleri Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçirilmiyor, engelleniyor. Temizlik hizmetlerini yerine getirmedikleri yönünde şikayetler var." şeklinde konuştu.

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'in basın açıklamasına; AK Parti Aydın İl Yönetim Kurulu üyeleri Rıza Posacı, Cihat Akkuş ve AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan da katıldı.Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim