• BIST 9930.03
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Karaaslan: “2016 Yılında Tüm İmkanlarımızı Gölbaşı İçin Seferber Edeceğiz”

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Karaaslan: “2016 Yılında Tüm İmkanlarımızı Gölbaşı İçin Seferber Edeceğiz”
AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, "2016 yılı ile birlikte AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı olarak tüm imkanlarımızı Gölbaşı için...

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, "2016 yılı ile birlikte AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı olarak tüm imkanlarımızı Gölbaşı için seferber edeceğiz. Gölbaşımızın en önemli sorunları arasında yer alan Konya Yolu, hastane ve gölün temizliği noktasında ilçe teşkilatı olarak üzerimize düşen görev ne ise yerine getireceğiz" dedi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, 2015 yılı ve yeni yıl ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2015 yılının Kasım ayında AK Parti'nin 2002'deki ruhla yeniden tek başına iktidara geldiğini ifade eden Karaaslan, "2015 yılı Türkiye'nin geleceği ve refahı açısından tarihe not düşülecek, tarihe altın harflerle yazılacak bir yıl oldu. Türkiye'nin gelişmesine, ilerlemesine tahammül edemeyen karanlık güçlerin oyunlarının tek tek bozulduğu bir yıl oldu. Rabbime hamdolsun ki davamıza gönül vermiş milletimiz 1 Kasım'da bu emperyalist güçlerin oyununu bozdu ve partimizi bir kez daha tek başına iktidara taşıdı. Şimdi geleceğe daha aydınlık bakıyoruz. Çünkü milli iradenin sesine kulak veren, mazlumun yanında olan bir iktidar var" diye konuştu.

"1 KASIM SEÇİMLERİNDE GÖLBAŞI VE TÜRKİYE'DE YENİ BİR ZAFERE İMZA ATTIK"

"Gölbaşı ilçe teşkilatları olarak kadın kollarımız, gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz, belediye başkanımız ve tüm birimlerimiz ile gece gündüz demeden çalışarak yoğun ve başarılı bir yıl geçirdik" diyen Karaaslan, "1 Kasım seçimlerinde Gölbaşı ve Türkiye'de yeni bir zafere imza attık. Bu başarının mimarı öncelikle aziz milletimizdir. Milletimiz milli iradenin gücünü ortaya koymuştur. Ülkemiz üzerinde kirli hesapları olanlara fırsat vermemiştir. Bu başarıda büyük pay sahibi olan teşkilatımızın tüm kademelerine ve belediye başkanımıza da bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten her birimiz bu karanlık güçlere ders vermek adına çok çalıştık. Bundan sonra milletimizden aldığımız destek ve teveccühle omuzlarımıza yüklenen sorumluluğun bilinciyle milletvekillerimiz, belediye başkanımız ve tüm teşkilatlarımızla daha yoğun bir gayret ve çaba içerisinde olacağız" ifadelerini kullandı.

"İMKANLARIMIZI GÖLBAŞI İÇİN SEFERBER EDECEĞİZ"

Tüm imkanların Gölbaşı için seferber edileceğini dile getiren Karaaslan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gölbaşımız için tüm imkan ve yatırım dinamiklerini hayata geçirmek adına teşkilatımızın yüksek enerjisi ile atılım içerisinde olacağız. 2016 yılı ile birlikte AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı olarak tüm imkanlarımızı Gölbaşı için seferber edeceğiz. Gölbaşımızın en önemli sorunları arasında yer alan Konya Yolu, hastane ve gölün temizliği noktasında ilçe teşkilatı olarak üzerimize düşen görev ne ise yerine getireceğiz. Gölbaşı Belediyemiz, Büyükşehir Belediyemiz, milletvekillerimiz ve hükümetimizin gayretleri ile bu sorunları çözüme kavuşturacağız. Ben inanıyorum ki yatırım ve icraatlar programı ile 2016 yılı ve sonrasında Gölbaşı'nda büyük atılım ve yenilikler bir bir hayata geçirilecek. 2016 yılının ülkemiz ve Gölbaşı'na hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim