• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz’den Kadınlar Günü Mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Filiz’den Kadınlar Günü Mesajı
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, kadınlara yönelik her türlü eşitsizliği reddeden, her türlü istismarı asla kabul etmeyen, kadın ve erkeği...

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, kadınlara yönelik her türlü eşitsizliği reddeden, her türlü istismarı asla kabul etmeyen, kadın ve erkeği beraber gören geleneğin temsilcileri olduklarını belirterek, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Filiz, "Kadınlara yönelik her türlü eşitsizliği reddediyoruz.Her türlü istismarı asla kabul etmiyoruz.Kadın ve erkeği beraber gören geleneğin temsilcileriyiz biz. Kadınlarımızın evde, iş yerinde, sosyal hayatta şiddete maruz bırakılmasını ruhen, vicdanen ahlaken asla kabul edemeyiz. Şiddetin her türlüsü cehaletle eş anlamlıdır, cehaletin ise evlerde, kurumlarda, Türkiye'de yeri yoktur. AK Parti Hükümetimiz, kadınların, kız çocuklarının hayatlarını kolaylaştırmak, onların sosyal hayata katılmalarını sağlamak için yasal anlamda her adımı atmaktadır ve atmaya da devam edecektir. Hükümetimiz her türlü eşitsizliği, kadınlara ve çocuklara yönelik şiddeti töre cinayetlerini tamamen ülke gündeminden çıkarmak için yoğun çalışmalar yapıyor. Kadın sorunları noktasında içi boş nutuklarla vakit geçirmek ve kadın sorunlarını yılda bir hatırlayıp, 364 gün unutanlardan olmamak adına sorunların üzerine samimiyetle ve kararlılıkla gidiyor'dedi.

Filiz mesajını şöyle tamamladı: "Peygamber Efendimizin "Cennet annelerin ayaklarının altındadır" hadisine mazhar olan, yaşamımızın her anında yanımızda yer eden, yüreklerindeki sevgi ve şefkati bizlere karşılıksızca sunan değerli kadınlarımız konusunda en güzel örnek Sevgili Peygamberimizdir. O, hanımlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi; hanımlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin hanımlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Ülkemizin Kurtuluş mücadelesinde ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda Anadolu kadınının oynadığı rol hafızalarımızdan silinmemektedir. Türk kadını tarihimizin derinliklerinden günümüze kadar toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, her devirde feragat ve fedakarlıkların en yücesini yapmışlardır. Kadınların toplumsal yaşamda hak ettiği saygınlığa ulaşması, kadına yönelik şiddetin, kadın emeği istismarının son bulduğu bir dünya dileklerimle, fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim