• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Yeni Yerinde

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Yeni Yerinde
Adalet ve Kalkınma Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı'nın Omurtak caddesinde yer alan yeni binasının açılış töreni AK Parti Tekirdağ milletvekillerinin...

Adalet ve Kalkınma Partisi Çorlu İlçe Teşkilatı'nın Omurtak caddesinde yer alan yeni binasının açılış töreni AK Parti Tekirdağ milletvekillerinin katılımıyla Mehter takımı eşliğinde gerçekleştirildi.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı'nın Hacı Salih Sokak üzerindeki binasından Omurtak Caddesi üzerinde yer alan binasına taşınması nedeniyle düzenlenen açılış töreninde konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, "Çorlu'da açılışını yapacağımız teşkilat binası üyelerimizin evidir. Bundan sonra gayret ederek belediyeleri AK Partili yapmak için çalışacağız" dedi.

Açılışta konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel de: "Geçtiğimiz hafta bir komşumuzun şehit cenazesi törenine katıldım. Kardeşimiz oruçlu olduğu sırada Allahu Ekber diyerek şehadet şerbetini içti. İşte bugün Güneydoğu'da yaşanan mücadele Allah'u Ekber diyenlerle yaşasın Apo diyenlerin, yaşasın haçlı zihniyeti diyenlerin mücadelesidir. Ama inanıyoruz ki zafer elbet Allahu Ekber diyenlerin olacaktır, zafer inananların olacaktır. Adım nasıl Mustafa Yel ise buna o kadar eminim" diye konuştu.

"AK PARTİ OLDUĞU MÜDDETÇE BU MİLLETİN SIRTI YERE GELMEYECEK"

AK Parti olduğu müddetçe bu milletin sırtı yere gelmeyecek diyen Yel, "Biz hizmetlerimizle gecemizi gündüzümüze katarak bu aziz millete hizmetkar olmaya devam edeceğiz. İnşallah bundan sonraki günlerde hem Tekirdağ'ımız hem Türkiye'miz hizmetten yararlanmaya başlayacak. Tekirdağ'ımız için de daha fazla hizmet alması için çalışmalarımızı yapıyoruz. 2019 yılına kadar hızlı trenin Çorlu ve Çerkezköy'den geçerek Kapıkule'ye ulaşmasını bekliyoruz. 3. köprümüz ile beraber Çanakkale Boğaz Köprümüze bağlantılı olacak olan otoyol projemiz var. 2019 yılına kadar yapılmaya başladığını göreceksiniz" diye konuştu.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün ise, "11 belediye başkanının ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini yakından takip ediyorsunuz. Çorlu Belediye Başkanının partisinin kongresindeki açıklamalarını gördüm diyor ki Çorlu düşerse Tekirdağ düşer, Tekirdağ düşerse Trakya düşer diyor. Biz savaş yapmıyoruz, biz sandıklara gidiyoruz, demokrasinin geleneği partimizin oyları ile buralara geliyoruz. Anladığım kadarı ile büyük korku var. Ben buradan o değerli arkadaşlarıma söylüyorum, evet bizden korkun. 2019 yılında belediyelerin en az yüzde 70'ini almak için biz bir birimize söz verdik. Düşmek kelimesi savaşlarda olur, Çorlu düşmez, Tekirdağ düşmez ancak sandıkla kazanılır, oyla kazanılır. Seçilme gününde nasıl söz verdiysek bugün de aynı sözü veriyoruz. Biz sizlerin emrindeyiz. Biz sizlerin amelesiyiz. Biz sizlerin telefonuna 24 saat cevap vermek zorundayız. Arayın telefonlarınıza çıkmazsak bir daha ki geldiğimizde boynumuza yapışın" şeklinde konuştu.

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Yeni Yerinde

AK Parti Çorlu İlçe Teşkilatı Yeni Yerinde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim