• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 15 °C

AK Parti Bayburt Kadın Kolları’ndan Kılıçdaroğlu Açıklaması

AK Parti Bayburt Kadın Kolları’ndan Kılıçdaroğlu Açıklaması
AK Parti Bayburt Kadın Kolları Üyeleri yaptıkları basın açıklaması ile CHP'nin 35. Kurultayında yaptığı konuşmadan dolayı ana muhalefet partisi genel...

AK Parti Bayburt Kadın Kolları Üyeleri yaptıkları basın açıklaması ile CHP'nin 35. Kurultayında yaptığı konuşmadan dolayı ana muhalefet partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kınadılar.

AK Partili kadınlar yaptıkları açıklamada, "91 yıllık Cumhuriyetimizde ilk defa millet iradesiyle hür bir ortamda Cumhur yüzde 52 oyla başkanını seçmiştir. Darbelerle başa gelen Cumhurbaşkanlarından sonra bu Türkiye Cumhuriyeti için büyük bir reformdur. Cumhur özgürce liderini belirlemiştir.

Cumhurbaşkanı sıfatına sahip olan sayın Recep Tayyip Erdoğan, siyasi hayatı boyunca Türk halkının oylarıyla demokratik seçimlerle her defasında birinci olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde insan hak ve özgürlüklerinde, özellikle de kadın haklarında, sosyal devlet alanlarında büyük devrimler yapmış ve önemli reformlara imza atmıştır. Batının hasta Türkiye diye nitelendirdiği ülkemizi ayağa kaldırıp, gelişmiş müessir ülkeler seviyesine getirmiştir. Ekonomik olarak çökmüş, IMF den borç dilenen ülkeden, krizlerde dimdik ayakta durmuş kuvvetli bir Türkiye ortaya çıkarmıştır. 7 den 77 ye milyonlar tarafından sevilen ve sayılan sayın Cumhurbaşkanımıza yakıştırılan diktatör bozuntusu benzetmesi çirkin, aslını yansıtmayan iftiralardan ibarettir. Kılıçdaroğlu'nun bu iftirasının sadece Cumhurbaşkanımıza değil ona oy verip Cumhurbaşkanı seçen Türk halkına da yapılmış bir hakaret olduğunu ifade ederiz.Aile ortamında izlediğimiz hakaret içerikli söylemlerin bir partinin genel başkanı tarafından yapılıyor olması Türk aile geleneğimizi, temiz bir ahlakla yetiştirdiğimiz çocuklarımızı ve Dünyaya örnek olmuş biz sevgi dili konuşan, cesur, vefakar, Türk kadınlarını ziyadesiyle rencide etmiştir. Kılıçdaroğlunun Ekranları kirleten ısrarlı söylemlerini, bulunduğu makamın saygınlığı ile asla bağdaşmayan hakaret dilini Türk kadını olarak kınıyoruz. Ayrıca Biz Bayburtlu Nene Hatunlar olarak her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında ve onun en büyük destekçisi olacağımızı saygıyla bildiririz." İfadelerine yer verdiler.

AK Parti Bayburt Kadın Kolları’ndan Kılıçdaroğlu Açıklaması

AK Parti Bayburt Kadın Kolları’ndan Kılıçdaroğlu Açıklaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim