• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

AK Parti Adıyaman Basını İle Bir Araya Geldi

AK Parti Adıyaman Basını İle Bir Araya Geldi
AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı, Adıyaman'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı, Adıyaman'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti Adıyaman teşkilatında geçtiğimiz dönemlerde görevlendirmeler yapılmış ve AK Parti İl Başkanlığına Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanlığına Mehmet Hanifi Erdem, Gençlik Kolları Başkanlığına Oğuz Mutlu atanmıştı.

Yapılan yeni görevlendirmelerin ardından AK Parti İl Başkanlığı tarafından basın mensuplarıyla tanışma ve kaynaşma toplantısı gerçekleştirildi.

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan Abdurrahman Dimez, "Birbirinden güzel insanlardan oluşan, geniş kapsamlı, tabana yayılmış, partimizin geleneklerine bağlı, geçmişini, ecdadını bilen bir yönetim oluşturduk. İnşallah hep birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağız. Basın mensupları da bizim mesai arkadaşlarımızdır. Adıyaman'a hizmet etme noktasında, Adıyaman'ı daha yaşanabilir kent kılma noktasında, hep beraber çalışmak için "bismillah" diyelim istedim.

Ülkemiz zorlu bir süreçten geçiyor. Kenetlenmenin en fazla olması gerektiği bir dönemdeyiz. Adıyaman AK Parti teşkilatı olarak sizlerle birlikte olmak istedik. Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. İl Başkanlığı görevine getirildikten sonra Merkez İlçe Başkanlığına Mehmet Hanifi Erdem'i uygun gördü. Ona da hayırlı olsun diyoruz. Geçtiğimiz hafta Gençlik Kolları Başkanlığına Oğuz Mutlu getirildi. Şuanda teşkilatımız birlik beraberlik içerisinde iri ve diridir. Halkımızın bizden beklentilerini karşılamanın gayretinde olacağız. Adıyaman halkı her şeyin en iyisine layık. Adıyaman'a güzel hizmetler yapıldı ancak daha fazlasının yapılması için gayret göstereceğiz. Samimiyiz, ikinci hesaplar içerisinde olmayacağız ve olanlara da müsaade etmeyeceğiz. Bir yanlışlığımız olursa bizler ile paylaşmanızı istiyoruz. Eleştiriye usulü dahilinde açığız" diye konuştu.

Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise konuşmasında göreve yeni gelen başkanları başarılar dileyerek, "Bütün basının huzurunda il başkanımız, merkez ilçe başkanımız ve gençlik kolları başkanımıza hayırlı olsun diyorum. 2014 yılında belediye seçimlerini Abdurrahman Dimez başkanımızla birlikte yürüttük. İl başkanlığı görevini en iyi şekilde yürüteceğine inanıyorum. Yönetiminde uyum içerisinde yola devam edeceklerine inanıyorum. Merkez İlçe Başkanımız Mehmet Hanifi Erdem ve Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu arkadaşımıza da teşekkür ediyorum. İnşallah partimiz artan bir ivme ile çalışmalarını sürdürecektir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Adıyaman Basını İle Bir Araya Geldi

AK Parti Adıyaman Basını İle Bir Araya Geldi

AK Parti Adıyaman Basını İle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim