• BIST 9939.26
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Ahmetli’ye Kanalizasyon Hamlesi

Ahmetli’ye Kanalizasyon Hamlesi
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, merkez ve 15 ilçedeki kanalizasyon alt yapısı sorunları olan mahallelerin sorunlarını bir bir çözüyor.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, merkez ve 15 ilçedeki kanalizasyon alt yapısı sorunları olan mahallelerin sorunlarını bir bir çözüyor. İl genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında Ahmetli'deki Karaköy, Dereköy, Yaraşlı ve Kargın mahallelerinde yaklaşık 15 bin metre ana hat döşeme işlemi gerçekleştirildiği öğrenildi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ) Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı'nca il genelinde sürdürülen kanalizasyon alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kanalizasyon alt yapısı hiç olmayan ya da çok kötü durumda olan ilçe ve mahallelerin sorunlarını bir bir çözüme kavuşturan MASKİ ekipleri, Ahmetli ilçesine bağlı 4 mahallede toplam 14 bin 925 metre kanalizasyon hattı döşüyor. Çalışmalar kapsamında Karaköy Mahallesinde 2 bin 340 metre, Dereköy Mahallesinde bin 572 metre, Yaraşlı'da 4 bin 88 metre, Kargın'da ise 4 bin 580 metre kanalizasyon ana hattı döşeme işlemi tamamlandı.

KANALİZASYONU OLMAYAN MAHALLE BIRAKMAYACAĞIZ

İl genelinde yürütülen kanalizasyon alt yapı çalışmalarıyla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, "Ahmetli ilçemizin 4 mahallesinde başlattığımız çalışmalar ekiplerimizce hızla sürdürülüyor. Bu kapsamda Karaköy Mahallesinde 2 bin 340 metrelik kanalizasyon ana hattı döşemesini tamamladık, parsel bağlantısı çalışmaları devam ediyor. Dereköy Mahallemizin tamamında 3 bin 214 metre hat döşeyeceğiz. Bunun bin 572 metresini bitirdik, şuan parsel bağlantıları yapılıyor. Yaraşlı Mahallesindeki çalışmalarımız ise tamamen bitmiş durumda. Kargın'daki 5 bin 283 metrelik hattın da 4 bin 580 metrelik kısmı bitti, kalan kısmını da kısa sürede tamamlamak için ekiplerimiz hızla çalışıyor. Manisa'da kanalizasyon alt yapısı olmayan mahalle bırakmayacağız." dedi.

Ahmetli’ye Kanalizasyon Hamlesi

Ahmetli’ye Kanalizasyon Hamlesi

Ahmetli’ye Kanalizasyon Hamlesi

Ahmetli’ye Kanalizasyon Hamlesi

Ahmetli’ye Kanalizasyon Hamlesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim