• BIST 9879.61
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Ahmet Nur Çebi: Hakemler çok fazla dikkatli olmalı

Ahmet Nur Çebi: Hakemler çok fazla dikkatli olmalı
Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakemlerin çok fazla dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, hakemlerin çok fazla dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 23. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maç öncesinde Cihan Haber Ajansı (Cihan) muhabirinin sorularını cevaplayan Ahmet Nur Çebi, Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) hakemler hakkındaki tutumunu da eleştirdi.

Çebi, "Bu maç öncesinde hakemlerle ilgili konuşmayı doğru bulmuyorum. Yanlış yorumlanabilir. Dolayısıyla hakemlerin artık çok daha fazla dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum. Merkez Hakem Kurulu'nun çok kolay bir şekilde bu olaylardan hakemlere suç atarak çıkmasını da tasvip etmiyorum. Varsa bir sorumluluk, sizinle beraber çalışan kişilerin sorumluluklarını taşımak zorundasınız. Hakemlerimizin dikkatli olması gerektiğini... Çünkü görüyorlar, önemli taraftarlar var. Taraftar, takımı kaybettiği zaman, oynamayan bir takım için kimse bir şey söylemiyor ama oynayıp da kaybeden ve hakkı yenenler isyankar oluyorlar. Bu infiali yaratmamak için de hakemler çok daha fazla dikkatli olması gerekiyor." diye konuştu.

Fenerbahçe derbisinde kazanan taraf olmak istediklerini söyleyen Ahmet Nur Çebi, "Fenerbahçe ezeli bir rakibimiz ve değerli bir rakibimiz. Önem verdiğimiz bir maç ve camia da çok önemli. Bu maçı alıp lider olarak oradan dönmek tabii ki bizim işimizi kolaylaştıracaktır ancak oyun orada bitmiyor. Lig bitene kadar her maçı kazanma zorunluluğumuz var. İnşallah kazanan taraf biz oluruz." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ahmet Nur Çebi, derbide galip gelinmesi halinde futbolculara prim verilip verilmeyeceği sorusuna ise "Bu derbi için değil, her maçta prim vermeye çalışıyoruz. İmkanlarımız için de bunu da gerçekleştirmeye çalışacağız ama daha bir karar almadık henüz." cevabını verdi.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim