• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 16 °C

’’Ahlak Ve İnsan’’ Projesi Protokolü İmzalandı

’’Ahlak Ve İnsan’’ Projesi Protokolü İmzalandı
Bilecik Belediyesi, Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Şeyh Edebali Kur'ana Gönülverenler Derneği işbirliğinde hazırlanan "Ahlak ve İnsan" projesi...

Bilecik Belediyesi, Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Şeyh Edebali Kur'ana Gönülverenler Derneği işbirliğinde hazırlanan "Ahlak ve İnsan" projesi protokolü imzalandı.

Bilecik Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen protokode, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve Bilecik Şeyh Edebali Kur'ana Gönülverenler Derneği Başkanı Musa Demirbağ tarafından imzalar atıldı.

'Ahlak ve İnsan" projesi konusu hakkında bilgi veren Bilecik Şeyh Edebali Kur'ana Gönülverenler Derneği Başkanı Musa Demirbağ, toplumun temel yapı taşı olan ailenin öneminin, gelecek nesillere ahlak ve insan çerçevesinde iletilmesi olan proje kapsamında toplumun en temel yapı taşı olan aile kavramının proje içerisinde belirlenecek ailelere her bir ferdin değerlerinin farkındalığının sağlanması amaçlanmakta olduğunu belirtti. Demirbağ, "Ailede büyüklere hürmetin önemi ve büyüklerin tecrübelerinden faydalanmanın gerekliliği gibi konuların da yeni nesillere aktarması düşüncesinin taşıyan çalışma kapsamında projede yer alacak öğrenciler belirli zamanlarda bir araya getirilerek, çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. Bilgilendirme eğitimleri, söyleşi ve konferanslar yoluyla da etkinliklerin gerçekleştirileceği proje ile katılımcıların kendilerine olan öz güvenleri pekiştirilmeye çalışılacak" dedi.

'İNSANA DEĞER KATAN BÜTÜN ÇALIŞMALARIN YANINDAYIZ'

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, "İnsana değer veren bütün çalışmaların yanındayız" ifadelerini kullanarak, şunları söyledi:

'Bilecik Belediyesi, Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Şeyh Edebali Kur'ana Gönül Verenler Derneği işbirliğinde güzel bir çalışmaya daha imza atıyoruz. Osmanlı Devleti'nin kuruluş toprakları olan Bilecik'te, dini ve ahlaki değerlerimizi yaşatma, gelecek nesillere aktarma anlamında güzel bir projeye imza atıyoruz. Bizler Bilecik Belediyesi olarak özellikle de çocuklarımız ve eğitimlerine ilişkin gerçekleştirilen bütün çalışmalara gereken desteği vermeye çalışıyoruz ve bu desteği de vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim