• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Ağrı Valisi Musa Işın:

Ağrı Valisi Musa Işın:
Ağrı Valisi Musa Işın, "Vatandaşı haraca bağlayan, vatandaşı dağa götüren, vatandaşın namusuna el atan herkesi reddediyoruz, onlar Kürt değiller"...

Ağrı Valisi Musa Işın, "Vatandaşı haraca bağlayan, vatandaşı dağa götüren, vatandaşın namusuna el atan herkesi reddediyoruz, onlar Kürt değiller" dedi.

Ağrı Valisi Musa Işın, eşi Tuba Işın ile Kurtuluş Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Işın, "Türkiye, 10 yıl önceki Türkiye ile kıyaslanamayacak durumdadır. Allah'a şükürler olsun ki artık devlet ile millet iç içedir. Devlet, millet demektir. Allah'a çok şükür bu noktaya gelmişiz. Artık vatandaşından uzakta duran bir devlet değil Türkiye. Devleti temsilen buradayım ve her hafta sonu vatandaşlarımızla birlikteyiz. Şimdi Türkiye eski Türkiye ile kıyaslanamayacak kadar iyi durumda. Vatandaşlarımıza şimdi sunulan imkan ve hizmetler, daha önceden yoktu. Bizim bu zengin halimizi görenler, son 10 yıldır bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor. İstiyorlar ki, Türkiye de Suriye gibi olsun ve insanlar göç etsin. Terör örgütü PKK da bu amaca hizmet etmektedir. Vatandaşı haraca bağlayan, vatandaşı dağa götüren, vatandaşın namusuna el atan herkesi reddediyoruz, onlar Kürt değiller. Bize zulüm edenleri, biz kabul etmiyoruz. Huzurumuzu kaçıranları, asla ve asla kabul etmiyoruz. Benim tek arzum, Türkiye'nin etrafındaki ateş, Türkiye'ye de sıçramasın. Vatandaşlarımız yerlerinden yurtlarından olmasınlar. Bizler çocuklarımızı emek verip büyütüyoruz, terör örgütü de gelip çocuklarımızı dağa götürüyor. PKK hem Kürtlerin hem de Müslümanların düşmanıdır. Müslüman olsalar Kur'an-ı Kerimleri ve camileri yakmazlar. PKK en çok zararı bu topraklarda yaşayan Kürtlere veriyor. Biz vatanımıza, dinimize, bayrağımıza, namusumuza ve canımıza sahip çıkmayacak mıyız? Bütün terör örgütlerine rağmen bizler vatanımıza ve dinimize sahip çıkacağız. Devlet vatandaşının yanındadır ve zalimlere karşı hiçbir zaman yalnız bırakmayacaktır. Devletimiz zalimin ve teröristin karşısındadır. Devlet, her türlü zalimliği yapanları ezer. Devlet, vatandaşın namusuna ve canına kastedenlerin ellerini kırar. Biz de Allah'ın izni ile bunu yapacağız burada. Sizler de çocuklarınıza ve gençlerinize sahip çıkacaksınız. Biz yaşamak için varız. Huzurumuzu kimsenin bozmasına fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Ağrı Valisi Musa Işın:

Ağrı Valisi Musa Işın:

Ağrı Valisi Musa Işın:

Ağrı Valisi Musa Işın:

Ağrı Valisi Musa Işın:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim