• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Afyonkarahisar’da “Vergi Haftası” Kutlamaları Başladı

Afyonkarahisar’da “Vergi Haftası” Kutlamaları Başladı
Afyonkarahisar'da 27. "Vergi Haftası" kutlamaları Defterdar Yaşar Kısa öncülüğünde Kocatepe Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından Vali Hakan...

Afyonkarahisar'da 27. "Vergi Haftası" kutlamaları Defterdar Yaşar Kısa öncülüğünde Kocatepe Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından Vali Hakan Yusuf Güner'e yapılan ziyarette başladı.

Ziyarete Defterdar Yaşar Kısa'nın yanı sıra Defterdar Yardımcısı Murat Toy, Gelir Müdürü Mustafa Yılmaz, Tınaztepe Vergi Dairesi Müdürü Tuncay İlhan, Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Çiftçi, Milli Emlak Müdürü Sedat Hökelek, Muhasebe Müdürü Durmuş Ali Doğan, Personel Müdürü Aysel Bala Karayel ile kurumlar saymanları hazır bulundu. Defterdar Yaşar Kısa, Vali Güner'e 27.'si kutlanacak olan geleneksel "Vergi Haftası" kutlamaları hakkında bilgiler verdi. Vergi vermenin önemini benimsetmek ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Kısa, "Hafta içerisinde vergi mükelleflerimize onur ve teşekkür plaketlerin yanı sıra belgeleri verilecektir. Bu program Çarşamba günü Defterdarlık konferans salonunda gerçekleştirilecektir. Biz Afyonkarahisar Defterdarlığı olarak 2015 yılında 760 milyon TL gelir hasılatı elde ettik. Bir yıl önce bu rakam 650 milyon TL idi. Giderlerimiz ise 1 milyar 515 milyon TL iken 2015 yılında 1 milyar 700 milyon TL olarak gerçekleşti. Biz bu hasılayı merkezde 250 personel, ilçelerde 310 personel olmak üzere toplam 560 personelimizle elde ettik. Ben bu anlamda gösterdikleri etkin çalışmalardan dolayı tüm Defterdarlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri makamında kabul eden valimize de şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Ziyaretten son derece memnun kaldığını belirten Vali Güner ise "Valilik olarak tüm kurumlara destekte bulunduğumuz gibi Defterdarlığımıza da destekte bulunmaya devam edeceğiz. Ben gayretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Allah emeğinizi zayi etmesin. Tabi Afyonkarahisar diğer illerle de kıyas edildiğinde gerek gelirleri itibariyle, gerekse giderleri itibariyle az çok dengeyi sağlamış bir ildir. Bu yönüyle şehrimiz hem üreten, hem vergisini veren, hem de bunun karşılığında yatırım yapan dengeli bir ildir. Bu nedenle sizlerin gayretleri, emekleri ve katkıları bizim için önemlidir. Ben başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretin sonunda konuklarıyla fotoğraf çektiren Vali Hakan Yusuf Güner, ziyaret için valiliğe gelen basın mensuplarına da çiçek takdim etti.

Afyonkarahisar’da “Vergi Haftası” Kutlamaları Başladı

Afyonkarahisar’da “Vergi Haftası” Kutlamaları Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim