• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

Afyonkarahisar’da Cinayet

Afyonkarahisar’da Cinayet
Afyonkarahisar'da bir kamu kurumunda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi, tarla meselesi yüzünden çıkan kavgada 17 yaşındaki genci tabanca...

Afyonkarahisar'da bir kamu kurumunda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişi, tarla meselesi yüzünden çıkan kavgada 17 yaşındaki genci tabanca ile vurdu. Olayda çocuk hayatını kaybederken güvenlik görevlisi M.Y. ise teslim olduğu jandarma tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar'ın Çobanlar ilçesinde meydana geldi. İddialara göre, ilçede yaşayan Turgut Kırkalı, amcasının ölen eşinin tarlasını sürmesi için 17 yaşındaki oğlu Osman Bilal Kırkalı'yı traktörle tarlaya gönderdi. Tarlaya yanında kardeşi 15 yaşındaki E.K. ile giden Osman Bilal çalışmaya başladı. Bir süre sonra akraba oldukları belirtilen Hüseyin Y., (57) ve oğlu M.Y., (31) ile tarlada karşılaşan kardeşler arasında miras kalan tarlanın sürülmesi meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü ve iki kardeşin Hüseyin Y., ve M.Y. tarafından darp edildikleri öne sürüldü. Daha sonra çocuklar olay yerinden uzaklaşırken, iddialara göre M.Y.'nin yanındaki tabancasını çıkararak çocukların arkasından ateş etmeye başladığı belirtildi. Açılan ateşte 17 yaşındaki genç Osman Bilal K.'nin sırtından vurulduğu kaydedildi. Olayın ardından çevredekiler tarafından 112 Acil Servise haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulans ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama hastanesinin kaldırılan Osman Bilal K.'nın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybettiği belirtildi.

Olayın ardından bir süre kaçan M.Y.'nin daha sonra cinayette kullanılan silahla jandarmaya teslim olduğu belirtildi. M.Y., kentteki bir kamu kurumunda özel güvenlik görevlisi olarak çalıştığı belirtildi.

M.Y.'nin işlemlerinin ardından mahkeme sevk edildiği bildirildi.

Olayda hayatını kaybeden 17 yaşındaki gencin ise Çobanlar ilçesinde toprağa verildiği kaydedildi.

Afyonkarahisar’da Cinayet

Afyonkarahisar’da Cinayet

Afyonkarahisar’da Cinayet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim