• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Adilcevaz’da Öğrenciler İçin Yardım Kampanyası

Adilcevaz’da Öğrenciler İçin Yardım Kampanyası
Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde zor şartlar altında eğitimini tamamlayan ve Ağrı'da görev yapan Aslı Tülki, memleketindeki öğrenciler için yardım kampanyası...

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde zor şartlar altında eğitimini tamamlayan ve Ağrı'da görev yapan Aslı Tülki, memleketindeki öğrenciler için yardım kampanyası başlattı.

Ağrı'da görev yapan hemşire Aslı Tülki, okuduğu yıllarda yaşadığı sıkıntılardan yola çıkarak memleketi Adilcevaz'da eğitim öğretim gören öğrenciler için yardım kampanyası başlattığını söyledi. Arkadaşları ile birlikte Ağrı'da yaşayan çocuklar için de daha önceden böyle kampanya başlattıklarını ve hayırsever vatandaşların destekleriyle birçok çocuğa yardımcı olduklarını dile getiren Aslı Tülki, memleketi Adilcevaz'da okuyan çocuklara da yardımcı olmak için böyle bir kampanya başlattığını ifade ederek, "Ağrı'da görev yaptığım süre içerisinde arkadaşlarımızla birlikte sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlattık ve bu kampanyamıza hayırsever insanların büyük katkısı oldu. Başlatmış olduğumuz bu kampanya sayesinde birçok çocuğa yardımcı olduk. Geçtiğimiz günlerde yine sosyal medya üzerinden Adilcevaz Atatürk İlkokulu'na kitap kampanyası başlatıldığı haberlerini gördüm ve bu haber sonrası Ağrı'da başlattığımız yardım kampanyasını memleketim Adilcevaz'da da sürdürme kararı alarak orada okuyan çocuklara yardımcı olmak istedim. Bu konuda Başbakanlığa kadar ulaştık ve oradan da olumlu sonuçlar aldık. İnşallah bu kampanyamızı kaymakamlık ve belediyemiz başta olmak üzere ilçemizdeki kamu kurumlarıyla birlikte yapacağız. Bu konu hakkında Belediye Başkanımız Necati Gürsoy ile görüştüm ve başkanımızdan çok olumlu tepkiler aldım. Başkanımız başlatmış olduğumuz kampanyamızı çok olumlu karşıladı ve bu konuda bizlere her türlü desteği vereceklerini söyledi. İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz için başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına herkesin katkı sağlamasını istiyoruz. Hep birlikte el ele vererek zor şartlarda okuyan öğrencilerimize giysi, kitap ve kırtasiye malzemeleri ihtiyaçlarını karşılayalım" dedi.

Aslı Tülki, yardım kampanyasına destek vermek isteyenlerin www.facebook.com/asli.tulki linkinden kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim