• BIST 9883.12
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Adanaspor’un Başarı Reçetesi: Arkadaşlık

Adanaspor’un Başarı Reçetesi: Arkadaşlık
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Takım Kaptanı Methan Açıl, ligde yakaladıkları önemli çıkışın takım içerisindeki arkadaşlıktan kaynaklandığını...

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Takım Kaptanı Methan Açıl, ligde yakaladıkları önemli çıkışın takım içerisindeki arkadaşlıktan kaynaklandığını söyledi.

Ligin 23. haftasında deplasmanda Alima Yeni Malatyaspor'a konuk olacak Adanaspor'da hazırlıklar devam ediyor. Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlı ekip, Osman Yereşen Tesisleri'nde yaptığı antrenmanda taktik ağırlıklı çalışarak Malatyaspor karşılaşmasının provasını yaptı.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik ağırlıklı çift kale maç yapıldı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu çift kale esnasında oyunu sık sık durdurarak oyuncularına pozisyon esnasında yapmaları gerekenleri uygulamalı olarak gösterdi.

Adanaspor kafilesi yarın yapacağı antrenmanın ardından Osman Yereşen Tesisleri'ndeki hazırlıklarını tamamlayarak cuma günü sabah saatlerinde kara yolu ile karşılaşmanın oynanacağı Malatya şehrine hareket edecek. Zorlu maç öncesi son çalışmasını Malatya'da yapacak olarak turuncu-beyazlılar konaklayacağı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

"ÇIKIŞIN NEDENİ TAKIM İÇİNDEKİ ARKADAŞLIK"

Adanaspor Kaptanı Merthan Açıl, ligde önemli bir çıkış yakaladıklarını bunun da takım içerisindeki arkadaşlığın sonucu olduğunu dile getirdi. Merthan, "Ligin ikinci yarısına çıkışımızı sürdürerek başlamak istiyorduk. Nitekim şu ana kadar bunu başardığımızı düşünüyorum. Biz takım olarak önümüze hafta hafta bakan bir ekibiz. Yine öyle yapacağız ve önümüzdeki maçlara odaklanacağız. Liderlik herhangi bir rehavet oluşturmuyor. Çünkü biz her maça aynı disiplin içerisinde hazırlanıyoruz. Takım içerisindeki arkadaşlık ve uyumun bu çıkışta büyük payı olduğunu düşünüyorum. Önümüzde Malatyaspor müsabakası var. Ligde hiçbir maçın favorisi olmadığı gibi bu maçın da favorisi yok. Biz kendi oyunumuzu oynayıp camiamızı sevindirme adına sahaya çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Öte yandan cumartesi günü Malatya İnönü Stadyumu'nda oynanacak Alima Yeni Malatyaspor - Adanaspor mücadelesine gidecek Adanaspor taraftarlarına Malatyaspor tarafından 593 kişilik yer ayrıldığı bilgisi verildi.

Adanaspor’un Başarı Reçetesi: Arkadaşlık

Adanaspor’un Başarı Reçetesi: Arkadaşlık

Adanaspor’un Başarı Reçetesi: Arkadaşlık

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim