• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Adanaspor’da Moraller Yerinde

Adanaspor’da Moraller Yerinde
PTT 1. Lig'in 16. haftasında kendi evinde Kardemir Karabükspor'u 3-0'lık skorla geçen ve ligde averajla 4. sıraya yerleşen Adanaspor'da gözler perşembe günü...

PTT 1. Lig'in 16. haftasında kendi evinde Kardemir Karabükspor'u 3-0'lık skorla geçen ve ligde averajla 4. sıraya yerleşen Adanaspor'da gözler perşembe günü sahasında oynayacağı kupa mücadelesine çevrildi.

Hazırlıklarına Osman Yereşen Tesisleri'nde devam eden turuncu-beyazlılarda morallerin iyi olduğu gözlendi. Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde Nazilli Belediyespor ile oynayacakları maçın startını veren turuncu-beyazlı ekip, hazırlıklarına ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapan futbolcular koordinasyon çalışmasının ardından dar alanda çift kale oynayarak çalışmaları tamamladı. Futbolcuların antrenman sırasında istekli ve moralli görüntüsü camiayı sevindirdi.

Adanaspor kafilesi yarın yapacağı antrenmanla Ziraat Türkiye Kupası grup aşamasındaki rakibi Nazilli Belediyespor hazırlıklarına devam edecek.

BİLETLER 5 TL

Adanaspor ile Nazilli Belediyespor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası grup aşaması karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı. 24 Aralık Perşembe günü saat 18.00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın biletleri maç gününe kadar internet üzerinden, maç günü ise yetkili gişelerden satışa sunulacak. Biletlerin 5 TL'den satışa sunulduğu karşılaşmada Adanaspor taraftarları 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nun Güney Kapalı Alt ve Üst bloklarından giriş yapabilecek. Kombine sahibi olan taraftarlar da kombineleriyle müsabakaya giriş yapabilecek. Misafir takım Nazilli Belediyespor taraftarlarına ayrılan 810 kişilik tribünlerinin biletleri de yine 5 TL'den satışı yapılacak.

ERKOÇ DOĞAN DÜDÜK ÇALACAK

Perşembe günü saat 18.00'de oynanacak olan Adanaspor-Nazilli Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının hakem dörtlüsü de açıklandı. Mücadelenin orta hakemi İstanbul bölgesi hakemlerinden Erkoç Doğan olurken, yardımcılıklarını ise yine İstanbul bölgesinden Deniz Caner Özaral ve Ufuk Uğurlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge olacak.

Adanaspor’da Moraller Yerinde

Adanaspor’da Moraller Yerinde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim