• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

Adanaspor’da KARDEMİR Karabükspor Hazırlıkları Sürüyor

Adanaspor’da KARDEMİR Karabükspor Hazırlıkları Sürüyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, geride kalan tüm müsabakaları unuttuklarını ve Kardemir Karabükspor karşılaşmasına...

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, geride kalan tüm müsabakaları unuttuklarını ve Kardemir Karabükspor karşılaşmasına odaklandıklarını söyledi.

PTT 1. Lig'in 16. haftasında sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak olan Adanaspor'da hazırlıklar devam ediyor.

Osman Yereşen Tesislerin'de çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlı ekipte Teknik Direktör Engin İpekoğlu antrenman öncesi futbolcularıyla saha da kısa bir toplantı yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman daha sonra 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Ardından taktik ağırlıklı çalışan Adanaspor antrenmanı çift kale maçla tamamladı.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, geride kalan müsabakaları unuttuklarını ve Kardemir Karabükspor müsabakasına odaklandıklarını ifade etti. İpekoğlu, "Amacımız ligin ilk yarısını yakaladığımız bu çıkışla iyi bir konumda bitirmek. Maç maç önümüze bakıyoruz. Geride kalan müsabakalarda eksi ve artılarımızı gördük. Şimdi önümüze bakıyoruz. Bu bağlamda önümüzde Kardemir Karabükspor müsabakası var. Hazırlıklarımız devam ediyor. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmadan, taraftarımızın da desteğini arkamıza alarak güzel bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

MÜSABAKAYI ÖZKAN ÇELİKER YÖNETECEK

Adanaspor - Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hakem kadrosu belirlendi. Maçın orta hakemi Hatay bölgesinden Özkan Çeliker olurken yardımcılıklarını ise İstanbul bölgesinden Kapluhan ve Balıkesir Bölgesinden Ahmet Ayaz yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sakarya bölgesi hakemlerinden Serkan Önsal olacak.

Öte yandan, pazar günü saat 18.00'de 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan Adanaspor - Kardemir Karabükspor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. Maç gününe kadar internet üzerinden satışı devem edecek olan, maç günü ise yetkili gişelerden satışa sunulacak biletlerin fiyatları ise şu şekilde:

Kale Arkası: 5 TL

Maraton: 10 TL

Kapalı Alt: 15 TL

Kapalı Üst: 20 TL

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim