• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Adanaspor Bugün Başlıyor

Adanaspor Bugün Başlıyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Trabzonspor maçı için hazırlıklara...

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Trabzonspor maçı için hazırlıklara başlayacaklarını belirterek, "Kupada herhangi bir iddiamız yok, fakat gelen fırsatları da geri çevirmeyeceğiz" dedi.

Adanaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşacağı Trabzonspor için 5 günlük iznin ardından bugün hazırlıklarına başlayacak. PTT 1. Lig'in ilk devresini 27 puanla 3. sırada tamamlayan turuncu-beyazlı ekip, akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri'ne toplanacak.

İPEKOĞLU: "ÖNÜMÜZDE 6 GÜN VAR"

Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Trabzonspor ile oynayacakları kupa karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacaklarını ifade ederek, "5 günlük iznin ardından yeniden çalışmalarımıza start vereceğiz. Kamp dönemini Ziraat Türkiye Kupası Grup maçları oynayarak değerlendireceğiz. Bu yüzden erken başlamış görünebiliriz. Ancak önümüzde 6 gün var. Grup karşılaşmaları bizim için daha faydalı olacaktır. Kupada herhangi bir iddiamız yok fakat gelen fırsatları da geri çevirmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Transfer konusuna da değinen İpekoğlu, gelen ve giden oyuncuların kısa zamanda netlik kazanacağını söyledi. İpekoğlu, "Transfer için henüz kesinleşmiş bir şey yok. Bu konuda yönetim ve teknik ekip olarak çalışmalarımız somut adımlarla devam ediyor. Bize faydalı olacak adımlar atacağız. Camiamız merak etmesin. Bu isimler netleştikçe açıklayacağız" diye konuştu.

EMRE: "TEK DÜŞÜNCEM ADANASPOR"

Adanaspor'un alt yapısından yetişen başarılı futbolcu Emre Uğur Uruç ise PTT 1. Lig'in ilk devresini takım olarak iyi tamamladıklarını ifade etti. İkinci yarıda camiayı mutlu etmek için daha fazla çalışacaklarını söyleyen Uruç, "PTT 1. Lig'e şansız başladık. Ancak daha sonra takım olarak iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Devreyi daha iyi de bitirebilirdik. Ancak şuan bulunduğumuz nokta da kötü değil. Çalışmalarımıza bugün itibariyle başlıyoruz. Önümüzde Trabzonspor karşılaşması var. Kupa mücadelesinden sonra lig maratonu başlayacak. Takım olarak ligin ikinci yarısı daha çok çalışıp camiamızı mutlu etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Transfer söylentileri ile ilgili de konuşan Uruç, "Şuan tek düşüncem Adanaspor'un başarısı. Burada şampiyonluklar yaşamak istiyorum. Bu bağlamda hakkımda çıkan söylentiler beni etkilemiyor. Ben kendimi biliyorum. Tek düşüncem Adanaspor" dedi.

Adanaspor Bugün Başlıyor

Adanaspor Bugün Başlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim