• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Adanalı Toptancı Da Müşterisi De Rahat Edecek

Adanalı Toptancı Da Müşterisi De Rahat Edecek
Güney Bölgesi'ne son yıllarda özel sektör olanaklarıyla yapılan en büyük iş yatırımlarından olan Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana'da kent karmaşası...

Güney Bölgesi'ne son yıllarda özel sektör olanaklarıyla yapılan en büyük iş yatırımlarından olan Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana'da kent karmaşası ve trafik sıkışıklığından bunalan toptancı esnafı başta olmak üzere çeşitli sektör gruplarına büyük rahatlık sağlayacak.

Güney ve Güneydoğu Bölgesinde benzeri bulunmayan dev bir projeyi yürüten firma ortaklarından Kurt İnşaat'ın Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, 1000'e yakın ofis ve 300'ye yakın işyerini kapsayan Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin, Adana'nın iş yaşamında büyük rahatlama getireceğini söyledi.

Aydın Kurt, Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin lojistik avantajlarıyla da emsalsiz bir konumda olduğunu bildirdi. Kurt, "Business Otel" ile birlikte 12 blokta 990 ofis ve 287 adet iş yerini kapsayan kurumsal iş merkezi için " İş merkezimiz, Adana'da yeni cazibe merkezi oluşturmasının yanı sıra özellikle kent içi trafik kargaşasının ortasında kalmış olan Melekgirmez, Kocavezir bölgesindeki toptancılar için büyük rahatlama sağlayacak. Bugün Adana'nın eski kent dokusu içinde sıkışmış olan, nakliyede, sevkıyatta büyük sorunlar yaşayan toptancılarımız ve müşterileri Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde rahatça işlerini sürdürme imkanı bulacak" dedi.

Kurt, iş merkezinde "sektör caddeleri"nin yer aldığını hatırlatarak, "Sektörleri temsil eden iş yerleri kendilerini kapsayan alanlarda, aynı caddede bulunacaklarından, park ve nakliye sorunu olmayan ortamlarda ticaret, çok daha rahat ve kazançlı olarak sürecektir. Bu nedenle Kiza Kurumsal İş Merkezi, eski Adana bölgesindeki toptancılarımız için büyük bir fırsat olacak" diye konuştu.

TÜM SEKTÖRLER BURADA TOPLANIYOR

Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, Kiza Kurumsal İş Merkezi'nde "Bankalar, finans kurumları, sigorta, eğitim, sağlık, özel güvenlik kuruluşları, birlikler, dernekler, sendikalar, haberleşme, basın yayın kurum ve kuruluşları, reklam, lojistik, mimarlar ve mühendisler, mali müşavir ve muhasebeciler, tıp doktorları, diş poliklinikleri, gümrük müşavirlikleri, danışmanlık hizmetleri veren ve hizmet sektörlerindeki bölgesel ve ulusal gurupların" bulunacağını hatırlattı.

Kurt, "Elektrik, elektronik ve teknoloji, bilişim, tekstil, mobilya, gıda, yiyecek ve içecek, plastik, ambalaj, kimya, metal sanayi, endüstriyel ürünler, otomotiv vb. olmak üzere; bölgesel ve ulusal marka zincirlerinin de yer aldığı farklı ve seçkin sektörlerdeki kurum ve kuruluşlara; ofis, home ofis ve iş yeri satışlarımıza yönelik pazarlama faaliyetlerimiz devam etmektedir" dedi.

Kiza Kurumsal İş Merkezi, Adana-Mersin Karayolu'nda, eski adı E-5 olan D 400 üzerinde, Adana Otogarı'nın, TEM bağlantı yolunun hemen karşısında, havaalanına birkaç dakika uzaklıkta yükseliyor. Eski Tekel Fabrikasının bulunduğu ve yola 240 metre cepheli 55.262 m2 arsa üzerinde 180.000 m2 kapalı alanı kapsayan Kiza, AVM tarzındaki modern, çağdaş ve prestijli, kurumsal bir iş merkezi olarak inşa ediliyor. Bir adet 120 odalı Business Hotel'in de yer aldığı iş merkezinde 12 blokta 990 adet ofis, kafe ve restoranları da kapsayan 287 adet iş yeri, 1200 adet aracın park edebileceği 50.000 m2 kapalı ve 900 araçlık açık otoparkı bulunuyor.

SEKTÖR CADDELERİ BULUNUYOR

Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin, çarşı bünyesinde ise 20 metre genişliğinde 221 metre uzunluğunda ve ortada refüj bulunan gidiş- geliş ana caddesi yer alıyor. Bu bulvara dik kesişen 15 m genişliğinde, 100 m, 112 m ve 126 m uzunluğundaki 3 adet cadde de proje dahilinde bulunuyor.

Gaziantepli Kurt İnşaat ve Adanalı Balak Petrol ortaklığıyla öz kaynakla satın alınan 55.232 m2'lik arsa üzerinde 3 etap halinde bitirilmesi planlanan 180.000 m2'lik inşaat alanında birinci etap devam ediyor. 2016 yılının sonunda tamamlanacak olan bu etaptan sonra ikinci etabın 2017 sonunda, üçüncü etabın ise 2018 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Adanalı Toptancı Da Müşterisi De Rahat Edecek

Adanalı Toptancı Da Müşterisi De Rahat Edecek

Adanalı Toptancı Da Müşterisi De Rahat Edecek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim