• BIST 9930.03
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Adanalı Kanocuların Başarısı

Adanalı Kanocuların Başarısı
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, ulusal ve uluslararası yarışlarda kano ve kürekte altın yıllarını yaşadıklarını...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, ulusal ve uluslararası yarışlarda kano ve kürekte altın yıllarını yaşadıklarını söyledi.

Ataşbak, bu ay içinde Adanalı kürekçilerin milli takımla birlikte Hırvatistan, kanocuların ise Fransa'da önemli dereceler elde ettiğini, daha önceleri atıl durumda bulanan Seyhan Baraj Gölü'nü daha verimli değerlendirdiklerini belirterek, "Adanalı sporcular kano ve kürekte tüm kategorilerde kendilerini hissettirmeye başladı" dedi.

Kanocuların geçen hafta sonunda Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde gerçekleştirilen "Bahar Kupası Türkiye Durgunsu Kano Şampiyonası"nda Gençlikspor Kulübü olarak genç erkeklerde Türkiye birincisi, kızlarda ise Türkiye ikincisi olmalarını değerlendiren Ataşbak, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Ulusal ve uluslararası yarışlarda kano ve kürekte altın yılımızı yaşıyoruz. Sporcularımız her gittiği müsabakadan madalya ve kupayla dönüyorlar. Ayrıca milli takıma sürekli sporcu kazandırıyoruz. Organizasyon konusunda hayli deneyimli ekibe sahibiz. Kentimizde önemli ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapmaya hazırız. Muğla Köyceğiz'de gerçekleştirilen etkinlikte erkeklerde Türkiye şampiyonu, kızlarda ise ikinci olan Gençlikspor Kulübü sporcularını, antrenör ve diğer emeği geçenleri kutluyorum. Özellikle, koordine içinde çalıştığımız Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Sadi Kurdak ile diğer görevlilere de teşekkür ediyorum."

KÖYCEĞİZ'DE KİMLER KÜRSÜYE ÇIKTI?

Bölge Kano Antrenörleri Fatih Gürcan Pekbahadır ile Harun Akıllı, tüm sporcuların Köyceğiz'de iyi performans sergilediklerini, güçlü rakiplerine rağmen sporcuların 7 altın, 4 gümüş ve 3 bronz ile 2 kupa kazandıklarını ifade ettiler.

12 kulüp 120 sporcu arasından 500 ve bin metrede madalya kazanan sporcuların isimleri şöyle:

Birer madalya kazananlar: Faruk Demir, Yekta Türkyılmaz, Tayyip Karadoğaner, Bilge Köse. İkişer madalya kazanlar: Muhammed Emin Keçeli, İsmail Akgül, İbrahim Bayırdar, Doğa Güleken, Emir Taha Keçeli .

Adanalı Kanocuların Başarısı

Adanalı Kanocuların Başarısı

Adanalı Kanocuların Başarısı

Adanalı Kanocuların Başarısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim