• BIST 9930.03
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 24 °C

Adana Optimum Beşinci Yılını Kutluyor

Adana Optimum Beşinci Yılını Kutluyor
Adana Optimum Alışveriş Merkezi beşinci yılını kutluyor. Ziyaretçilerine kaliteli ve hesaplı alışveriş fırsatları sunan Adana Optimum, sosyal ve ekonomik...

Adana Optimum Alışveriş Merkezi beşinci yılını kutluyor. Ziyaretçilerine kaliteli ve hesaplı alışveriş fırsatları sunan Adana Optimum, sosyal ve ekonomik anlamda bölgenin kalkınmasına da katkı sağlıyor.

Yerli ve yabancı birçok seçkin markayı bünyesinde barındıran, sosyal yaşam alanlarıyla açıldığı yıldan beri bölge halkının buluşma noktası olan Adana Optimum Alışveriş Merkezi, beşinci yılında rengarenk konseptiyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Modern mimarisi, geniş alternatifli alışveriş seçenekleriyle hizmet veren Adana Optimum, hafta içi günlerde ortalama 27 bin kişiyi, hafta sonları günlerde ise ortalama 62 bin kişiyi ağırlıyor.

MODA, LEZZET VE EĞLENCEYİ BİR ARADA SUNUYOR

Moda, lezzet ve eğlenceyi bir arada sunan Adana Optimum Alışveriş Merkezi; dünyaca ünlü dev moda markalarını ziyaretçileriyle buluşturuyor. Her yaştan ve her kesimden ziyaretçi, özellikle aileler ve çocuklar alışverişin yanı sıra AVM içerisinde yer alan konforlu mekanlarda güzel zaman geçirebiliyorlar. Adana Optimum Alışveriş Merkezi, eğlence ve aktiviteler için renkli ve canlı bir ortam sağlamak amacıyla sinema, buz pisti, bowling gibi eğlence mekanlarıyla da ziyaretçilerine hizmet veriyor.

Rengarenk ve fonksiyonel oyun grupları ile bambaşka bir dünyanın sunulduğu Adana Optimum AVM içerisinde yer alan oyun alanlarında, çocukların güvenle oynayabileceği, aynı zamanda çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine katkı sağlayacak oyun alternatifleri de yer alıyor. Optimum, alışveriş ve eğlence alanlarının yanı sıra, bin 200 metrekarelik alanda, spor yapılabilecek rahat bir atmosfer sunuyor.

ÜNLÜ İSİMLERİ ADANALILAR İLE BULUŞTURUYOR

Sunduğu cazip alışveriş fırsatlarının yanında, düzenlediği etkinliklerle de dikkat çeken Adana Optimum, açıldığı günden beri pek çok konser ve imza günü etkinliğiyle ünlü isimleri Adanalılarla buluşturdu. AVM'nin ziyaretçileri, son dönemde, genç kızların sevgilisi, ünlü sanatçı Murat Dalkılıç, "Bugün Ne Giysem?" yarışmasının jüri üyelerinden ünlü modacı Hakan Akkaya ve manken Özge Ulusoy, "İşte Benim Stilim" yarışmasında büyük beğeni toplayan ünlü manken Simge Tertemiz gibi birçok ünlü ismi yakından görme şansını yakaladı.

OPTİMUM ÇOCUK KULÜBÜ'NDE ÇOCUKLAR EĞLENİRKEN ÖĞRENİYOR

Yeşillikler içinde eşsiz bir görüntüye sahip Seyhan Nehri, tarihi Taşköprü ve Ortadoğu'nun en büyükleri arasında sayılan Merkez Cami'ye bakan terasıyla ziyaretçilerini cezbeden Adana Optimum Alışveriş Merkezi, Çocuk Kulübü'yle de çocuklara yönelik renkli etkinlikler düzenliyor. Optimum Çocuk Kulübü, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunurken, yaratıcı yönlerini ve el becerilerini keşfetmeyi amaçlayan atölyeleriyle de çocukların hem yaşıtlarıyla sosyalleşmesini hem de eğlenmesini sağlıyor.

Adana Optimum Beşinci Yılını Kutluyor

Adana Optimum Beşinci Yılını Kutluyor

Adana Optimum Beşinci Yılını Kutluyor

Adana Optimum Beşinci Yılını Kutluyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim