• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Adana Değişim Platformundan Muhasebe Haftası Etkinliği

Adana Değişim Platformundan Muhasebe Haftası Etkinliği
Adana'da faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin oluşturduğu Değişim Platformu üyeleri 1-7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında bir otelde yemekte...

Adana'da faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin oluşturduğu Değişim Platformu üyeleri 1-7 Mart Muhasebe Haftası kapsamında bir otelde yemekte buluştu. Mayıs ayında yapılacak seçimlerde Oda başkanlığına adaylığını açıklayan platform başkanı Cuma Kadı, kazanması halinde yapacağı projeleri meslektaşlarıyla paylaştı.

Adana'da yapılacak SMMM Odası seçimleri öncesi meslek mensupları çeşitli etkinliklerde bir araya geliyor. Adana SMMM Değişim Platformu üyesi 650 mali müşavir muhasebe haftası kapsamında yemekte bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Platform Başkanı Cuma Kadı, mesleğin üzerinde çok fazla yük olduğunun altını çizdiği konuşmasında şunları söyledi;

"Muhasebe Haftasını kutluyoruz. Ancak içimiz buruk bir kutlama yapıyoruz. Çünkü devlete en çok katkı sunan mesleklerin başında mali müşavirler geliyor. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ancak ne hak ettiğimiz ücreti alabiliyoruz ne de toplumdaki hak ettiğimiz saygınlığı görebiliyoruz. Değişim Platformu olarak yapılacak oda seçimlerinde sizlerin desteğiyle göreve gelirsek mesleği daha güzel bir geleceğe taşımak, meslektaşlarımızın hak ettiği ücreti ve saygınlığı kazanmaları için gece gündüz çalışacağız. Odayı vesayet düzeni değil meslek mensuplarıyla birlikte istişare ederek yöneteceğiz. Sorunları biliyoruz, çözmek için hep birlikte mücadele edeceğiz. Derdimiz meslek ve meslektaş. Hiçbir siyasi yapının arka bahçesi olmadan mesleğimizin sorunları, meslektaşlarımıza yeni iş olanaklarının açılması için mücadele edeceğiz. Bu vesileyle gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan meslektaşlarımızın haftasını kutluyorum. Umarım bir daha ki muhasebe haftasını "daha az angarya daha mutlu meslektaş" anlayışıyla kutlarız."

Adana Değişim Platformundan Muhasebe Haftası Etkinliği

Adana Değişim Platformundan Muhasebe Haftası Etkinliği

Adana Değişim Platformundan Muhasebe Haftası Etkinliği

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim