• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Adalet Bakanı Bozdağ: Terör örgütleri hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır

Adalet Bakanı Bozdağ: Terör örgütleri hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır
Adalet Bakanı Bozdağ, "Çağlayan Adliyesi başta olmak üzere diğer yerlerde terör eylemleri gerçekleştiren terör örgütleri hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır." dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın geçen yıl Çağlayan Adliyesinde şehit edilmesinin birinci yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Bakan Bozdağ, menfur terör saldırısı sonucunda hayatını kaybeden merhum şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'a, bir kez daha Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yargı görevi yapanlara başsağlığı ve sabır diledi.

Mehmet Selim Kiraz'a sıkılan kurşunların adalete, hukuka, Türk yargısına, yargı görevini yapanlara sıkıldığını, milleti ve demokratik hukuk devletinin ayrılmaz bir parçası olan yargıyı hedef aldığını belirten Bozdağ, şöyle devam etti:

"Adları, hedefleri ve eylemleri ne olursa olsun bütün terör örgütleri lanetlidir ve lanetlenmelidir. Merhum şehit savcımıza yönelik bu eylemi gerçekleştiren teröristleri, gerçekleştirme kararı ve emrini veren terör örgütlerini ve bütün terör örgütlerini şiddetle lanetliyorum. Bütün terör örgütleri insanlığa düşmandır ve insanlığa karşı suç işleyen vahşi örgütlenmelerdir. Çağlayan Adliyesi başta olmak üzere diğer yerlerde terör eylemleri gerçekleştiren terör örgütleri hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır." 

"Teröre karşı mücadele, azimle ve kararlılıkla terör bitene kadar devam edecektir"

Bozdağ, şunları kaydetti:

"Şu gerçeğin hepimiz farkındayız ki tasavvurlarındaki dünya resmini kanla çizmeye yeltenenler tarih boyunca hayal kırıklığı yaşamış, perdeyi hüsranla kapatmıştır. Terörün, terör örgütlerinin kanlı ve kirli yöntemleriyle, milletimizin ve devletimizin istiklali ve istikbalini kıskaca almaya, biçimlendirmeye, değiştirmeye veya dönüştürmeye yeltenenler hiçbir zaman başarılı olamayacaktır. Kaynağı, etiketi, türü ve hedefi ne olursa olsun, teröre karşı mücadele, azimle ve kararlılıkla,hukuk içinde ve hukuka uygun biçimde terör bitene kadar devam edecektir. Merhum şehit savcımız Mehmet Selim Kiraz başta olmak bütün şehitlerimizi rahmet, minnet ve dua ile anıyorum."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim