• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

ABB Üyeleri Yemekte Buluştu

ABB Üyeleri Yemekte Buluştu
Anadolu Basın Birliği (ABB) üyeleri, Van Şişli Öğretmenevinde verilen yemekle bir araya geldi.

Anadolu Basın Birliği (ABB) üyeleri, Van Şişli Öğretmenevinde verilen yemekle bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle, Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanlığı'na seçilen Ayhan Yazlık, üyelerin tanışması ve bir dizi değerlendirmelerde bulunmak üzere yemekli toplantı düzenledi. Üyelerinin çoğunluğunun katılım sağladı toplantı, oldukça samimi bir ortamda geçti. Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını Yönetim Kurulu üyesi Murat Çakır yaptı. Yönetim Kurulu üyeleri, Ercan Kısacık, Fehmi Tekdur, Serkan Saygılı, Hülya Elban ve Emrah Kaya birer kısa konuşma yaparak, ABB çatısı altında bir araya gelmekten mutlu olduklarını dile getirdiler. Yönetim Kurulu üyesi Murat Çakır; "Başkanımız Ayhan Yazlık, enerjisinin büyük bölümünü ABB'nin daha etkin hale gelmesi için harcıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Enerjisi ile ABB'nin kısa sürede iyi bir duruma gelmesini sağladı. Biz büyük bir aileyiz. Büyük bir aile olmaya da devam edeceğiz. Başkanımızın enerjisi elbette bizlere de yansıyor. Birliğimizi korudukça inanıyorum ki çok daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Anadolu Basın Birliği Van Şube Başkanı Gazeteci Ayhan Yazlık, davete icabet eden herkese teşekkür etiklerini belirterek; "Değerli ABB üyeleri, aslında daha önce bir araya gelmemiz gerekirdi. İstişare toplantısını düzenlemeyi hep düşünüyorduk. Fakat, bildiğiniz gibi, programlarımızın çok yoğun ve çok dolu geçtiği için, bir türlü boş bir vakit bulamıyorduk. Bundan dolayı hepinizden özür diliyoruz. Büyüklerimizin anlamlı bir sözü vardır. "Geç kaldın desinler ama geçmiş olsun" demesinler. Bu nedenle bizler geç kalmayı göze aldık ama pişmanlık verecek bir durum içerisine girmeyi göze alamazdık. Gördüğüm bu güzel tablo, bana gelecek için büyük umut verdi. Gözlerinizdeki bu heyecanı, bu parıltıyı iyi okuyabiliyoruz. Sizler benden de çok daha heyecanlısınız, başarı çıtasını en yükseğe çıkarmak anlamında. İnşallah el birliği ile basın camiasına faydalı olacağız. Tabi ki her şey nasiptir. Bir şey nasip olmamışsa insan ağzıyla kuş tutsa, başarılı olamaz. Şayet Yüce Rabbim insanlara bir şeyi nasip ederse, iki cihan bir araya gelse önüne geçemez. Bu nedenle, bizler her zaman nasip ve kısmette inanarak yolumuza devam edeceğiz. Rabbim bizleri bu önemli yolda utandırmasın. Hepimizin gayesi ve hedefi, ilimize ve ilimizde yaşayan insanlara faydalı olabilmektir. Esnafımızla yaptığımız kurumsal anlaşmalar ile Anadolu Basın Birliği üyesinin farkındalığını ortaya çıkarıyor. Bunu hiçbir zaman unutmamak lazım, her basın mensubu bizim için çok önemlidir. ABB üyesi olsun yada olmasın her bir basın mensubu bize göre aynıdır ve çok kıymetlidir. Hepimiz bu kentte aynı havayı teneffüs ediyorsak, teneffüs ettiğimiz havayı kirletmek yerine, içinde bulunduğumuz kentin havasını, daha da temiz hale getirmek için çaba sarf etmeliyiz. Bu gün yaptığımız bu toplantıya sadece ABB üyelerini davet etik. Çünkü bu tamamıyla bir aile toplantısıdır. İnşallah önümüzdeki günlerde, tüm basın mensuplarını bir araya getireceğimiz, yemekli yâda kahvaltılı bir basın toplantısını düzenleyeceğiz " şeklinde konuştu.

Yazlık, yaptığı konuşmadan sonra Anadolu Basın Birliği'nin izleyeceği yol haritasını üyeleriyle paylaştı. Yapılan açıklamaların ardından, karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı istişare toplantısı, çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

ABB Üyeleri Yemekte Buluştu

ABB Üyeleri Yemekte Buluştu

ABB Üyeleri Yemekte Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim