• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

6 Bin Öğrenciye Sinemalı Karne Hediyesi

6 Bin Öğrenciye Sinemalı Karne Hediyesi
Yeşilyurt Kitap Yurdu Projesi kapsamında, Yeşilyurt ilçe sınırları içerisindeki okullarda eğitim gören yaklaşık 6 bin öğrenci, karne hediyesi olarak...

Yeşilyurt Kitap Yurdu Projesi kapsamında, Yeşilyurt ilçe sınırları içerisindeki okullarda eğitim gören yaklaşık 6 bin öğrenci, karne hediyesi olarak sinemaya götürülecek.

Yeşilyurt Kitap Yurdu Projesi çerçevesinde organize edilen etkinliğin ilki gerçekleştirildi. Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay, öğretmenler ve bazı veliler öğrencilerle birlikte sinemaya gittiler. Yeşilyurt ilçe sınırları içerisindeki okullarda eğitim gören 6 bin öğrenciyi kapsayan ve 5 gün sürecek olan sinema etkinliğine dahil edilen bin 500 öğrenci film izleyerek eğlenceli vakit geçirdi. Yeşilyurt İlçe Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, çocuklara karne hediyesi olarak sinemaya getirdiklerini söyledi. Babahanoğlu, "Yeşilyurt Kitap Yurdu Projesinin bir parçası olan bu etkinlikte ilkokul bir, iki ve üçüncü sınıflarda okuyan çocuklarımızla anaokuluna giden minik yavrularımızın dahil edilmesiyle yaklaşık 6 bin çocuğumuzu karne hediye olarak sinemaya getiriyoruz. Bu etkinlik sayesinde çocuklarımız sinema ile buluşmuş olacak. Projenin uygulanmasında emeği geçen SODES'ten sorumlu Vali Yardımcısı Ömer Dağdeviren ve Yeşilyurt Belediyesine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Malatya'nın kültürel hayatına renklilik getiren Yeşilyurt Kitap Yurdu Projesi'nin kültürel boyutunu daha üst seviyeye çıkartmaya çalıştıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin ise, "Kitap Yurdu Projemiz kapsamında çocuklarımızı karne hediyesi olarak sinemaya getiriyoruz. İlçe sınırlarımız içinde eğitim gören 6 bin öğrencimizi kapsayan ve 5 gün sürecek olan etkinliğimizde çocuklarımız güzel vakit geçirecekler" şeklinde konuştu.

6 Bin Öğrenciye Sinemalı Karne Hediyesi

6 Bin Öğrenciye Sinemalı Karne Hediyesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim