• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 16 °C

“28 Şubatçılar Ve Fethullahçı Örgütle Mücadelemiz Sürecek”

“28 Şubatçılar Ve Fethullahçı Örgütle Mücadelemiz Sürecek”
Muğla Din Bir-Sen İl Başkanı Hamidullah Ata 28 Şubatta postal yalayarak, Erbakan'ı satan haşhaşileri unutmadıklarını söyledi.

Muğla Din Bir-Sen İl Başkanı Hamidullah Ata 28 Şubatta postal yalayarak, Erbakan'ı satan haşhaşileri unutmadıklarını söyledi. Ata, "Fethullahçı Terör Örgütü" kapsamına alınan ihanet şebekesi ile dün olduğu gibi bugün de mücadelelerinin süreceğini açıkladı.

Ata yaptığı açıklamada, "Bizler okul önlerinde başörtülü kardeşlerimizi savunurken "Tesettür füruattır" diyen hainleri unutmadık. Ülkemizde İslâma hizmet eden ne kadar kurum varsa (Kuran Kursu, İmam Hatip Okulları, Dernekler, Vakıflar) kapatılırken, kendi dershane ve yurtlarına dokunulmayan paralel ihanet çetesini unutmadık. Malum zihniyetin gazete ve televizyonlarında "Beceremediniz artık gidin" diye röportaj veren ne olduğu belirsiz hoca müsvettelerini unutmadık. Bugün geldiğimiz noktada "Fethullahçı Terör Örgütü" kapsamına alınan bu ihanet şebekesi ile dün olduğu gibi bugün de mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Bizler hükümetimizin ve devletimizin aldığı bu karara aynen katılıyoruz. Muğla Din Bir-Sen olarak Fethullahçı Terör Örgütüne taraf olan, sempati duyan, hiç bir üyeyi barındırmayacağımız gibi, taraf olanları da sendikamıza üye yapmayacağımı bilinmesini isteriz. Paralel ihanet çetesinin PKK'dan daha masum görmemekle beraber, daha tehlikeli olduğunu düşünüyoruz. Kamu kurumlarına sızmış, kendini kamufle eden, takiyyeci ve haşhaşi bu yapının elemanlarıyla mücadelemiz sürecektir. Adliye, Yargı ve Emniyette yapılan paralel operasyonlarının, ülkemizin nadide kurumu Diyanette yapılmaması manidar görmekle birlikte, yapılıyorsa bile yetersiz görüyorum. Özellikle Muğla ve ilçelerinde görev yapan Diyanet personeli içindeki paralel elemanlarına dokunulmadığı ve kurum tarafından korunması, kurumumuzun duyarsız kalması kabul edilemez. Kurumumuzun il genelindeki FETÖ mensubu imam, müezzin, vaiz ve müftülere karşı, bilindiği halde dokunmamak, Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından da ifade edildiği gibi ihanet ile eşdeğerdir" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim