• BIST 10336.5
  • Altın 2400.893
  • Dolar 32.2647
  • Euro 34.6857
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 14 °C

26 Yıllık Gerilimin Yumuşatılması Amacıyla İlk Adım Samsunlulardan Geldi

26 Yıllık Gerilimin Yumuşatılması Amacıyla İlk Adım Samsunlulardan Geldi
Yarın oynanacak Malatyaspor-Samsunspor maçı için Malatya'ya gelen Samsun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini ziyaret...

Yarın oynanacak Malatyaspor-Samsunspor maçı için Malatya'ya gelen Samsun Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyetini ziyaret etti.

26 yıl önce Malatyaspor-Samsunspor maçı için Malatya istikametine doğru yol alan ve içinde Samsunsporlu futbolcu ve teknik heyeti taşıyan otobüsün kaza yapmasının ardından Samsunsporlu 3 futbolcu ile Teknik Direktör ve otobüs şoförünün hayatını kaybetmesi sonrasında iki takım taraftarları arasında başlayan gerilimin yumuşatılması için ilk adımı atan Samsunlu Gazeteciler MGTC'yi ziyaret ederek birlik ve beraberlik temennisinde bulundu.

Samsunlu Gazetecileri Cemiyet binasında ağırlayan MGTC Başkanı Mikail Pelit ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek "Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Yarın Malatyaspor ile Samsunspor arasında bir maç var. Bu güne kadar iki takım arasında çok maç oynandı, yarınki maçta da iyi olan kazansın ve en önemlisi dostluk kazansın. Biz şehirler olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. İnşallah Samsun'daki maça da biz gideriz ve bu birlik ve beraberliğe katkıda bulunuruz. Temennimiz Samsun ve Malatya arasındaki ilişkilerin daha da iyi olması" diye konuştu.

iki takım taraftarları arasında başlayan gerilimin yumuşatılması için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ise "Bu ziyaretimiz inşallah güzel şeylerin başlangıcı olur. Biz Samsun'da oynanacak maça da sizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından SGC Başkanı Mehmet Yazıcı günün ansısına MGTC Başkanı Mikail Pelit'e Samsun'un simgesi olan Atatürk onur anıtını hediye etti.

26 Yıllık Gerilimin Yumuşatılması Amacıyla İlk Adım Samsunlulardan Geldi

26 Yıllık Gerilimin Yumuşatılması Amacıyla İlk Adım Samsunlulardan Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
    Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim