• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 18 °C

25 Martspor, Pasinler Deplasmanından Eli Boş Döndü

25 Martspor, Pasinler Deplasmanından Eli Boş Döndü
Erzurum 1. Amatör Küme A Grubu'nda mücadele eden 25 Mart Oltuspor, deplasmanda grup lideri Pasinler Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Erzurum 1. Amatör Küme A Grubu'nda mücadele eden 25 Mart Oltuspor, deplasmanda grup lideri Pasinler Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Maçtan önce terör saldırıları sonrası verilen şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

25 Mart Oltuspor'un oldukça iyi bir futbol sergilediği maç, Pasinler Belediyespor'un 4-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Soğuk havaya rağmen Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'nun ve Pasinler halkının 90 dakika boyunca tribünden takip ettiği karşılaşmada, özellikle ilk yarı oldukça iyi futbol sergileyen 25 Mart Oltuspor, soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girdi. İkinci yarıda da iyi bir mücadele sergileyen Oltuspor, 53. dakikada rakip oyuncu Emre Şahin'in golüne engel olamadı. Golden 2 dakika sonra Yavuz Şimşek'in yarım volesiyle lidere anında cevap veren Oltuspor, 63. dakikada Selçuk Altay'ın rakipten gelen ortayı dışarıya göndermek isterken şanssız bir şekilde topu kendi ağlarına göndermesiyle 2-1 geriye düştü. Bu golden sonra moral olarak da düşüşe geçen Oltuspor, 70'de Emin Bayoğlu ve 88'de Muhammet Bayoğlu'nun gollerine engel olamayarak sahadan 4-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Öte yandan maç 2-1 giderken, Yavuz Şimşek'in röveşata ile ağlara gönderdiği gol, tartışmalı bir ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Oltu 25 Mart spor yeni kulüp başkanı Ahmet Zengin Sporcularının oynadıkları futboldan son derece memnun ve hepsinin genç yetenek olduğunu belirterek bundan sonra takımla daha sıkı ilgileneceğini söyledi. Başkan Zengin bu sene ligi lider bitirmek için çalışacaklarını açıkladı.

Bu sonuçla grupta 3. sıraya düşen 25 Mart Oltuspor, ikinci yarının başlayacağı önümüzdeki hafta Palandöken Belediyespor'a konuk olacak. Pasinler Belediye başkanına misafir perverliğinden dolayı 25 Mart spor kulübü başkanı İl Encümeni Ahmet Zengin teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim