• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 18 °C

23 Nisan Çocukları Büyükşehir’de

23 Nisan Çocukları Büyükşehir’de
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Başkent'in farklı ilçelerinden bir grup öğrenci ve öğretmen, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Başkent'in farklı ilçelerinden bir grup öğrenci ve öğretmen, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna adına minikleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Asım Balcı ağırladı.

Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Genel Sekreter Balcı, "Bu güzel gün, hepimiz için bütün iyi dileklerin ve güzelliklerin gerçekleştiği bir gün olsun. Türkiyemize, ülkemize milletimize ve bütün dünyaya barış getirsin, sevgi getirsin, mutluluk getirsin" dedi.

Her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yaşanan makam değişikliği geleneği Büyükşehir Belediyesi'nde bozulmadı.Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamına Selçuklu Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Yağmur Duru oturdu.

Çocuk başkandan barış mesajı

Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Yağmur Duru'nun dünyaya verdiği mesaj da bir o kadar anlamlıydı.

"Bu özel bayramı biz çocuklara hediye eden ve tüm dünya çocukları ile paylaşmamızı sağlayarak, mutlulukların en güzelini yaşatan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum. Güzel ülkemin bağımsızlığı ve huzuru için canlarını feda eden tüm şehitlerimize rahmet diliyorum. Dünya çocuklarıyla birlikte neşe dolu gülüşlerimizin gökyüzünü çınlattığı, hep mutlu olduğumuz, barış içinde büyüyeceğimiz nice güzel bayramlar diliyorum".

Çocuklardan park dileği

Çocuk Başkan Yağmur Duru, Genel Sekreter Asım Balcı'nın "Belediye başkanı olsaydın ne yapmak isterdin?" sorusuna ise "Çocukların bol bol oynayabileceği oyun parkları yapardım. Tüm dünya çocukları ile birlikte toplu uluslararası spor faaliyetleri veya çocuklar için eğlenceli aktiviteler düzenlemek isterdim. Çocuklar için dernekler kurardım, çevremizi daha da güzelleştirecek çalışmalar yapardım" yanıtını verdi.

Keyifli bir gün geçiren çocuklara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balcı, çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim