• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

15 yıl sonra kavuştular

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve beyin ameliyatı sonrası sağlığına kavuşan Orhan Barış, hastanenin durumu ailesine bildirmesi üzerine 15 yıldır kendisini arayan ailesine kavuştu.
Bir süre önce Bodrum'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve ambulansla Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan 42 yaşındaki Orhan Barış, burada acil ameliyata alındı.
 
Hastanenin beyin cerrahi uzmanı Dr. Ender Tabur tarafından ameliyat edilen Barış, hayati tehlikeyi atlattı. Hastaneye ilk getirildiğinde üzerinde kimlik olmayan hastanın kendine geldikten sonra ismini öğrenebilen hastane yönetimi, Bodrum Nüfus Müdürlüğü ile irtibata geçerek aile bilgilerine ulaştı. Durumu bildirilen Barış'ın ailesinin, yaklaşık 15 yıldır çocuklarını aradığı öğrenildi.
 
Haberi duyunca büyük sevinç yaşayan Afyonlu Barış ailesi, ilçeye gelerek hastanede oğullarına kavuştu. Aile üyeleri birbirlerine sarılarak hasret gidermeye çalıştı.
 
Hastanedeki oğlunun başından bir an olsun ayrılmayan anne Şerife Barış, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğluna ulaşabilmek için her yolu denediğini söyledi.
 
Anne Barış, "Oğluma ulaşmak için komşunun internetin sitesine resmini koydurdum. Televizyon programlarına başvurdum. Jandarmayı, muhtarları, polisi aradım ama hiçbir cevap alamadım. Bodrum'da olduğunu tahmin ediyorduk ama bir türlü ulaşamıyorduk" dedi.
 
Oğlunu bulduğu için çok sevinçli olduğunu dile getiren Barış, "Ölmeden oğlumu bir kere daha gördüm, Allah'ıma şükürler olsun. Sağlık durumu da iyi görünüyor. Oğlumu buradan memlekete götürmek istiyorum" diye konuştu. 
 
Baba Reşat Barış ise oğluna yeniden kavuşmanın büyük mutluluğu içerisinde olduğunu belirterek, "Herkesten Allah razı olsun. Oğlum bazı nedenlerden dolayı bizden ilgiyi kesmişti, 15 yıldır görüşemiyorduk. Bize hastaneden ulaştılar. Şükür kavuşturana, çok mutlu olduk. Başta Arzu hanım olmak üzere hastane çalışanlarına teşekkür ediyoruz" diye konuştu. 
 
Ailesinin yanında olmasından dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Orhan Barış da hastane yönetimine teşekkür etti. 
 
Bodrum Devlet Hastanesi Sosyal Hizmet Uzmanı Arzu Kaya, Barış'ın hastaneye getirildiğinde durumunun çok kötü olduğunu söyledi. Acil serviste hemen müdahalesinin yapıldığını kaydeden Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Orhan bey düşme nedeniyle kafa travması geçirmiş, hastanemizde ameliyata alındı. Kimsesizdi, kimliği bile bilinmiyordu. Hastanede tedavi edildi ama yakınlarına ihtiyaç duyuldu. Çünkü hastanın şuur altı davranışları oluyordu ve hastanenin dışına çıkıyordu. Doktor ile görüşülerek sakinleştirici ilaçlar verildi. Hasta kendine geldikten sonra ailesini ve nereden geldiğini sorduk. Afyonlu olduğunu araştırdık, bulduk." 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim