• BIST 9548.09
  • Altın 2504.628
  • Dolar 32.501
  • Euro 34.5626
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C

15 Temmuz şehidinin cep telefonunda darbenin videosu çıktı

15 Temmuz şehidinin cep telefonunda darbenin videosu çıktı
Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişiminin ilk saatlerinde Ankara'da tepki gösterirken, helikopterden...

Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişiminin ilk saatlerinde Ankara'da tepki gösterirken, helikopterden açılan ateş sonucu şehit düşen Malatyalı Fuat Bozkurt'un cep telefonunda darbe girişiminin sokaklardaki ilk anları ve uçakların sortileri yer alıyor.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine tepki vermek için Ankara'da sokağa çıkan Fuat Bozkurt (31), son çektiği videonun ardından dakikalar sonra helikopterin ateş açması sonucu şehit düştü. Bozkurt'un çektiği videoda, üst üste geçen uçakların Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) üzerinden uçtuğu anlar saniye saniye kaydedildi.

CEP TELEFONUNA KAYDETMİŞ

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimine tepki göstermek için sokağa çıkanlar arasında Malatyalı Fuat Bozkurt da vardı. Bozkurt, Ankara'da yaşanan dehşeti cep telefonuna kaydederken, dakikalar sonra önce helikopterin açtığı ateş, daha sonra da meclisin bombalanması sonucu vücuduna kurşun ve şarapnel parçalarının isabet etmesi nedeniyle şehit düştü.

Fuat Bozkurt'un babası Hasan Bozkurt, oğlunun darbe girişimini duyduktan sonra abdestini alıp, darbe girişimine karşı durmak amacıyla dışarı çıktığını ve helikopterden açılan ateş sonucu şehit olduğunu söyledi.

Baba Bozkurt, oğlunun Ankara'da bir firmada iş makinesi operatörü olarak çalıştığını kaydederek, "Oğlum yaralandıktan sonra arkadaşı kurşun gelmesin diye köprünün altına çekmiş. Yarasına da atletini, gömleğini çıkarıp tampon yapmış. Orada bir milletvekili geçerken görmüş. Oğluma "ben vekilim" demiş. Oğlum da "vekilim bana bir doktor getir ki yaramı sarsın ben tekrar gideceğim" demiş. Onu der demez vekil ağlamış" dedi.

"BUNU GÂVUR GÂVURA YAPMAZ"

'Vatansız can bir şeye yaramaz" diyen acılı baba, şunları söyledi: "Elimden gelse o darbe yapmak isteyenleri bir kaşık suda boğarım ama elimden gelmiyor. Bu kadar hain bir insan olamaz. Hem milletin hem de devletin parasını al sonra kalk ihanet et. İnan ki PKK'ya karşı böyle savaşsalar, PKK kalmazdı. Ama adamlar hainmiş. Ben operasyona giden askerleri de PKK'nın vurduğunu tahmin etmiyorum yine bunlar yapmıştır. Rus uçağını düşüren bunlar. Adamlar yerleşmişler bir sefer, örümcek ağı gibi her tarafı sarmışlar. Fethullah Gülen'i hiçbir zaman izlemedim. Adını duyduğum zaman televizyonu kapatıyordum. Hiç dinlemedim. Oldu bitti sevmedim. Timsah gözyaşları dökerek, Kur'an okuyordu. Kur'an'a kurban olayım. O insan böyle yapar mı? Bunu gâvur gâvura yapmaz. Hiç sevmedim canı cehenneme. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Vatandaşlarının peşini bırakmıyor. Eskiden seferberlikte ölen insanlar kayıptı. Çoğu kayboldu, gelmedi. Bugün böyle bir şey olduğu zaman en azından devlet peşimizde, ihtiyacımızı karşılıyor. Geldiler, bizle ilgilendiler. Valisi, Kaymakamı, Belediye Başkanı herkes geldi ve bizimle ilgilendi. Allah hepsinden razı olsun. Allah Cumhurbaşkanımıza, devletimize zeval vermesin, onları esirgesin."

Cihan

15 Temmuz şehidinin cep telefonunda darbenin videosu çıktı

15 Temmuz şehidinin cep telefonunda darbenin videosu çıktı

15 Temmuz şehidinin cep telefonunda darbenin videosu çıktı

15 Temmuz şehidinin cep telefonunda darbenin videosu çıktı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim