• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C

131 bin Emekli'yi 300 TL ile tavladı!

131 bin Emekli'yi 300 TL ile tavladı!
Denizbank, önceki sene emekli maaşını Denizbank’a transfer eden kişilere 300 TL vermeyi taahhüt etti. Hal böyle olunca emekliler bu fırsattan yararlanmak için Denizbank şubelerine akın etti.

Türkiye’deki 10 milyona yakın emekli siyasi partiler kadar bankaların da ilgisini çekiyor. Emekli kesiminin bankacılık sisteminde yer alması ve maaşlarını ödeyen banka olarak öne çıkmayı hedefleyen bankalardan biri olan Denizbank, önceki sene emekli maaşını Denizbank’a transfer eden kişilere 300 TL vermeyi taahhüt etti.

2014’te iki defa bu kampanyayı yürüten Denizbank 131 bin kişiyi bankaya çekmeyi başardı.Kampanyadan evvelki emekli alıcı sayısı 87 bin civarında olan Denizbank, kampanyalardan akabinde maaşını bankadan alan emekli sayısını iki buçuk katına çıkardı.Bankanın nihayet rakamlarına göre emekli alıcı sayısı 218 bin kişiye ulaştı.

Emekli müşterilerin üçte biri kadın, üçte ikisi ise erkeklerden oluşmakta . Bu tür kampanyaları sadece bir promosyon kampanyası olarak görmediklerini, emekli kesimine başka bankacılık sistemelerinde de olabildiğince kolaylaştırıcı ve düşük ücretli hizmetler vermeyi planladıklarını açıklayan Denizbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark, kampanyayı geleneksel hale getireceklerini belirtti .
 
Üç sene bankada kalacakKampanya çerçevesinde maaşını Denizbank’a getiren emeklilere özel nema oranlarından ve ayrıcalıklı bankacılık hizmetlerinden de yararlandıklarını açıklayan Özark, “Kampanya ile maaşını bankamız transfer eden emeklilere hoş geldin hediyesi olarak 300 TL cash mükafat veriyoruz.

Kampanyaya dahil olan emeklinin ilk maaşının Denizbank hesaplarına yatmasını takip eden ay içerisinde kazanmış olduğu ödülü maaş hesabına yatıracağız” diye belirtti .Oğuzhan Özark kampanya hakkında bunları belirtti :“Kampanyamız 30 Haziran 2015’e kadar devam edecek. SGK emekli maaşını Denizbank’tan almaya başlayan Kurtaran Hesap başvurusu onaylanan ve maaşını 3 sene zaman Denizbank aracılığı ile alma sözü veren emekliler faydalanacak.

Emeklilerimiz mükafat kazanımının yanında bankacılık hizmetleri ve kredi ihtiyaçlarında da bankamızın avantajlarından yararlanabiliyor.”
 
Bütün ATM’ler ücretsizÖzark, emeklilere sundukları başka fırsatlar arasında şubelerde işlem önceliği, uygun faizli gereksinim kredileri, acil cash gereksinimi için Kurtaran Hesap, internetten ve iletişim merkezinden bedava havale ve EFT, Türkiye’deki ve dünyadaki tüm ATM’lerden bedava nakit çekme ve hesap bakiyesi sorgulama, vadeli mevduata özel nema oranları ve hesap işletim bedeli muafiyeti olduğunu belirtti .

Bankanın Emekli Bonus ürününde tüm bonus özelliklerinin bulduğunu ifade eden Özark, “Emekli Bonus ile alışveriş taksitlendiriliyor, gercekleşen harcamalardan bonus kazanılıyor, biriktirilen Bonuslar ile program ortaklarından bedava alışveriş yapabiliyorlar” diye belirtti.

Özark emekli müşterilerine elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturalarıyla eczane, market harcamalarında indirim fırsatları ve tesisat bozukluk , çilingir, cam kırılması gibi asistans hizmetleri de verdiklerini belirtti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim