• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 14 °C

10. Tarım Fuarı Hazırlıkları Başladı

10. Tarım Fuarı Hazırlıkları Başladı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. bu yıl 10'uncusunu düzenleyeceği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Hayvancılık ve Gıda Fuarı...

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. bu yıl 10'uncusunu düzenleyeceği Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Hayvancılık ve Gıda Fuarı öncesi Malatya'daki Üretici ve Yetiştirici Birlik Başkanları, ilçe ziraat odası başkanlarıyla bir araya geldi.

Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, Malatya'da tarım üreticileri ve ziraat odası başkanlarıyla bir toplantı yaparak, 10. Tarım Fuarı öncesi tarım fuarının nitelik ve nicelikleri konusunda nelerin yapılabileceğini konusunda istişare etti. Öğretmenevi Aspuzu Toplantı Odası'nda gerçekleştirilen toplantıda Kültür A.Ş'nin yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgi veren Akın, fuar etkinlikleri konusunda çalışmaları daha verimli hale getirme adına istişarelerde bulunduklarını belirti. Akın, "Fuar öncesi gerçekleştirdiğimiz bu tür toplantılar ile fuarın hem ziyaretçi katılımı noktasında hem de yeni fikirler noktasında bizlere çok ciddi katkı ve destekler sunuyor" şeklinde konuştu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Hayvancılık ve Gıda Fuarı'na hem uluslararası hem de bölgesel katılım sağladıklarını belirten Akın, 10'uncusunu düzenleyecekleri Tarım Fuarı ile üreticileri tarım ve hayvancılık sektöründe yeniliklerle buluşturmayı, tarımsal üretimdeki verimliliği ve kaliteyi artırmayı hedeflediklerini kaydetti. Malatya ilçeleri ve bölge illerden fuar alanına gelecek olan üreticilere geliş-gidişleri noktasında gerekli desteği verileceklerini belirten Akın, her zaman tarım fuarına destek olan üretici birlik ve ziraat odası başkanlarına teşekkür etti.

Akın'dan sonra konuşan Üretici ve Yetiştirici Birlik Başkanları, İlçe Ziraat Odası Başkanları sırayla söz alarak fuarla alakalı görüşlerini dile getirdi. 10. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım ve Teknolojileri Hayvancılık ve Gıda Fuarı, 14-17 Nisan 2016 Tarihlerinde Malatya Mişmiş Park Fuar alanında gerçekleşecek.

10. Tarım Fuarı Hazırlıkları Başladı

10. Tarım Fuarı Hazırlıkları Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim